Η Oceania Cruises είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιέρας, διακεκριμένης κατηγορίας. Κουζίνα, άνεση, εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία είναι οι πυλώνες που καθορίζουν την Oceania Cruises σε πέντε αστέρων προϊόν.
Τα οικεία και πολυτελή πλοία μας, σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τον κόσμο με απαράμιλλο στυλ και άνεση. Στα εκλεπτυσμένα, κομψά και ευδιάκριτα μεσαίου μεγέθους πλοία, θα βρείτε την ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη, και με ένα ασυναγώνιστο επίπεδο της προσωπικής εξυπηρέτησης, ως αποτέλεσμα έχουμε δύο μέλη προσωπικού για κάθε τρία άτομα.
Ως ηγέτης σε προορισμούς κρουαζιέρας, η Oceania Cruises πλέει σε περισσότερα από 330 λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Πολλαπλές βραδιές πολυτέλειας θα δώσουν βάθος, εμπλουτίζοντας την εμπειρία προορισμού και επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να βυθιστούν στην κουζίνα, τον πολιτισμό και την ιστορία των λιμένων που επισκεπτόμαστε.

Χαλαρώστε στα πολυτελή κρουαζιερόπλοια και απολαύσετε  διεθνούς φήμης κουζίνα  που συναγωνίζεται τα καλύτερα εστιατόρια με αστέρι Michelin στην ξηρά. Εμπνευσμένο  μενού από τον Master Chef Jacques Pepin το σήμα κατατεθέν που διακρίνει την εμπειρία της Oceania Cruises. Με πολλές δωρεάν παροχές εν  πλω, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις  , όπως το δείπνο στα θεματικά εστιατόρια, το δωρεάν  24ωρο room service και  την δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι στο κέντρο της πόλης σε επιλεγμένα λιμάνια προσέγγισης, μια κρουαζιέρα με την Oceania Cruises θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία

Διάρκεια (νύχτες)
2019/2020 Caribbean Itineraries

Eng
PDF 7.59 MB
10.07.2019

Luxurway Cruises

Ελληνικά
PDF 2.04 MB
02.03.2018

Around the World Cruise

English
PDF 21.36 MB
06.03.2018