Όλοι οι πελάτες/ταξιδιώτες της Cruiseway Travel καλύπτονται από ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης όπως προβλέπεται βάσει οδηγίας της ΕΕ του υπ’ αριθμού 7297086 συμβολαίου με την Interamerican.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να έχετε πρόσθετες ασφαλιστικές καλύψεις, το γραφείο μας συνεργάζεται με την Interamerican, η οποία προσφέρει προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης καθώς και προγράμματα για ακύρωση αναχώρησης. Ποιο αναλυτικά:

Η INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ, είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Βοηθείας στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου ΙΝΤΕRAMERICAN και η μοναδική που δραστηριοποιείται στην παροχή ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, με δικά της μέσα. Παράλληλα συνδέεται και με ένα δίκτυο ανταποκριτών το οποίο καλύπτει 165 χώρες του Κόσμου.

Σκοπός της είναι η παροχή ΑΜΕΣΗΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στους ασφαλισμένους της, σε δύσκολες στιγμές (ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα, ακύρωση ταξιδιού, νομική κάλυψη κ.λπ.) μακριά από το σπίτι τους, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περίπου 600.000 περιστατικά, σε αρκετά από τα οποία έχει σώσει τη ζωή των ασφαλισμένων της.

Η INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ διαθέτει Συντονιστικό Κέντρο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στελεχωμένο με ειδικευμένο προσωπικό (γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, συντονιστές, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, τεχνικούς κλπ.) καθώς επίσης και σύγχρονα μέσα παροχής βοήθειας (ασθενοφόρα, υγειονομικά ελικόπτερα, αεροπλάνο).

ΚΟΣΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ TRAVEL ASSISTANCE

Διάρκεια ταξιδιού/κρουαζιέρας  Στην Ελλάδα Στην ΕυρώπηΕκτός Ευρώπης
Από 01 έως 06 ημέρες 10 € 18 €  κατόπιν ζήτησης 
Από 07 έως 10 ημέρες 12 € 20 €  κατόπιν ζήτησης
Από 11 έως 19 ημέρες  κατόπιν ζήτησης   κατόπιν ζήτησης   κατόπιν ζήτησης
Από 20 έως 30 ημέρες  κατόπιν ζήτησης κατόπιν ζήτησης  κατόπιν ζήτησης

Για την καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωσή σας παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις των προσφερόμενων ασφαλιστηρίων.