Η Cruiseway Travel είναι ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας,

 

Τα βασικά εφόδια της Cruiseway Travel είναι η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και η υποστήριξη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για την ηγετική θέση της στην αγορά της κρουαζιέρας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες, τις ανταγωνιστικές τιμές και προμήθειες και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Cruiseway Travel, θέτουν τις σταθερές βάσεις για μια ανοδική, αναπτυξιακή πορεία.

 

Με έμπειρα και απολύτως καταρτισμένα στελέχη, που ασχολούνται με τον τουρισμό επί σειράς δεκαετιών, η Cruiseway Travel αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ως ο πλέον ισχυρός τους σύμμαχος στο χώρο της κρουαζιέρας, με όραμα και προοπτική για περαιτέρω διεύρυνση του αγοραστικού κοινού και ανάπτυξη ενός από τους ισχυρότερους κλάδους του τουρισμού, όπως είναι οι κρουαζιέρες.

 

Μέσα από διαρκείς ενημερώσεις των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα, τακτικές επισκέψεις στα κρουαζιερόπλοια, ενημερωτικά έντυπα και φυλλάδια και διαφημιστική προβολή στα ΜΜΕ, η Cruiseway Travel μεριμνά για την πληρέστερη ενημέρωση τόσο του ταξιδιωτικού κοινού όσο και των συνεργατών της, ενώ, με το σχεδιασμό καινοτόμων πακέτων κρουαζιέρας, οργανωμένων και μεμονωμένων, προσβλέπει στην ανάδειξη του προϊόντος και την συνεπακόλουθη αύξηση των κρατήσεων.

 

Η Cruiseway Travel αντιπροσωπεύει διεθνείς εταιρίες κρουαζιέρας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά.

Είναι επιλεγμένος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών: 

Costa Cruises 
MSC Cruises

Norwegian Cruise Line
Holland American Line
Carnival Cruises
Disney Cruise Line
Pullmantur Cruises
Seabourn
Oceania Cruises
Silversea Cruises
Regent Seven Seas
Viking Ocean Cruises
Hurtigruten

Συνεργάζεται με την κορυφαία ελληνική εταιρία κρουαζιέρας Celestyal Cruises αλλά και με τους τοπικούς αντιπροσώπους των εταιριών, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises Princess Cruises, Cunard.

Επίσης είναι αντιπρόσωπος των εταιριών, Lueftner Cruises, A-Rosa, Amawaterways, CroisiEurope, nicko Cruises & Viking River Cruises όπου ειδικεύονται σε κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης αλλά και όλου του Κόσμου.

 

Όλες οι κρατήσεις γίνονται εύκολα και άνετα, μέσω των Online συστημάτων κρατήσεων που διαθέτει η Cruiseway Travel για όλες τις παραπάνω εταιρίες.

 

Πλέον μέσω της νέας ιστοσελίδας μας, όπου δίνεται η δυνατότητα online κράτησης σε πραγματικό χρόνο, προσφέρονται ανά περίοδο περισσότερες από 6000 κρουαζιέρες ανά την υφήλιο για ατομικές αποδράσεις, καθώς και συγκεκριμένες οργανωμένες αναχωρήσεις με Έλληνα συνοδό στους πιο δημοφιλής προορισμούς, κρουαζιέρας από Ελληνικά λιμάνια, θεματικές κρουαζιέρες, προσφέροντας έτσι πολλαπλές επιλογές στις καλύτερες τιμές όλο το χρόνο.

 

Η Cruiseway Travel είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας στη διοργάνωση των παρακάτω υπηρεσιών

 

Κρουαζιέρα Ταξίδια Κινήτρων - Επιβραβεύσεις - Εταιρικές Διοργανώσεις

 

Η κρουαζιέρα αποτελεί την πλέον ιδιαίτερη και δελεαστική επιβράβευση συνεργατών και στελεχών, για την επίτευξη των στόχων και την αναγνώριση της προσφοράς τους. Το ταξίδι με τα σύγχρονα, πλωτά ξενοδοχεία πολυτελείας, είναι η απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, που συνδυάζει την εξαιρετική διαμονή, τις ανεπανάληπτες γαστρονομικές απολαύσεις, απίστευτη εναλλαγή εικόνων και τοπίων, συναρπαστικές δραστηριότητες και εκδρομές, άρτιες εγκαταστάσεις για συνέδρια και εταιρικές παρουσιάσεις, υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες από το προσωπικό των υπερπολυτελών κρουαζιερόπλοιων.

 

Ιδανική πρόταση για όλους τους μήνες το χρόνο, με προγράμματα που συνδυάζουν πολιτισμό, εξωτικά τοπία, ιστορία και απίστευτη ψυχαγωγία, οι κρουαζιέρες ενθουσιάζουν όλους όσους συμμετέχουν, προσφέροντας την αίσθηση μιας πλωτής πολιτείας, όπου ακόμη και οι επαγγελματικές συναντήσεις γίνονται απολαυστικές. Τα τελευταία χρόνια, αποτελούν την πρώτη επιλογή πολλών εταιριών, ως ανταμοιβή των κόπων των υπαλλήλων τους αλλά και για τις διοργανώσεις συνεδρίων και εταιρικών σεμιναρίων

 

Ναυλώσεις Κρουαζιερόπλοιων

 

Η Cruiseway Travel είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας στη διοργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων κρουαζιέρας, ειδικά για συλλόγους ή εταιρίες που ενδεχομένως ενδιαφέρονται για την αποκλειστική ναύλωση ενός κρουαζιερόπλοιου ή σκάφους για το ταξίδι της επιχείρησής τους.
Διατηρώντας συνεργασίες με όλες τις Ελληνικές και διεθνείς εταιρίες κρουαζιέρων και διαθέτοντας την ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχεδιασμό του ταξιδιού, τα στελέχη της Cruiseway Travel βρίσκονται κοντά σας για να μελετήσουν το εταιρικό ταξίδι και εν συνεχεία να σχεδιάσουν μαζί σας το καθημερινό πρόγραμμα της ζωής στο πλοίο, τις δραστηριότητες, την ψυχαγωγία, τις εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και επιλογές.
Για την άρτια διοργάνωση μιας κρουαζιέρας με ναυλωμένο κρουαζιερόπλοιο, απαιτούνται τουλάχιστον 18 μήνες προγραμματισμού και σχετικά υψηλός προϋπολογισμός. Αναμφισβήτητα, μια τέτοια κορυφαία διοργάνωση προσθέτει γόητρο στην εταιρία και προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους συμμετέχοντες.

 

Αεροπορικά Εισιτήρια - Ξενοδοχεία

 

Πέραν της εξειδίκευσης στον τομέα της κρουαζιέρας, η Cruiseway Travel συνεργάζεται με τους κορυφαίους προμηθευτές, γιανα προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες που αφορούν στην κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ξενοδοχείων σε όλες τις πόλεις του κόσμου.
Αρκεί ένα τηλεφώνημα για να σας ενημερώσουμε άμεσα και έγκαιρα για τις επιλογές σας αλλά και για να σας προτείνουμε τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για ένα άνετο ταξίδι, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς είτε για παραθεριστικούς λόγους.

 

Όλοι εμείς στην Cruiseway Travel αγαπάμε την κρουαζιέρα και το δείχνουμε σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια διοργανώνοντας τις κρουαζιέρες σας.

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο μας... στον Κόσμο της Κρουαζιέρας!!!