Μια ποικιλία από εμπειρίες κρουαζιέρας για όλες τις προτιμήσεις. 

Η Variety Cruises προσφέρει ταξίδια για ανήσυχα πνεύματα που εμπλουτίζουν τις ζωές τους. Υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τις πολιτισμικές, αρχιτεκτονικές, ιστορικές και φυσικές ποικιλίες που διαθέτει η Μεσόγειος και οι υπόλοιποι προορισμοί. Ο στόλος μας, που αποτελείται από μικρά πλοία μπορεί να σας μεταφέρει πέρα από τους πεπατημένα δρομολόγια για να απολαύσετε από τους πιο σπάνιους προορισμούς έως τα πιο κοσμοπολίτικα λιμάνια του Κόσμου. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εφοδιάσουμε τους επιβάτες μας με μια αλησμόνητη και οικεία εμπειρία κρουαζιέρας. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι συνδυάζουμε μία υδάτινη εμπειρία με μικρό πλοίο, εστιασμένη σε έναν συγκεκριμένο προορισμό. Θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα μυστικά όλων των προορισμών που θα επισκεφθείτε, έχοντας παράλληλα πρόσβαση στην τοπικό τρόπο ζωής τους. Η θάλασσα βρίσκεται διαρκώς λίγα μέτρα μακριά όπου πάντα θα μπορείτε να κολυμπήσετε σε μια απομονωμένη ακτή, εκτός των πλοίων της Variety Cruises.

Μια ποικιλία από προγράμματα κρουαζιέρας

Τα πλοία μας επιχειρούν κρουαζιέρες charter με περισσότερα από 13 δρομολόγια σε κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας, με τιμές για όλες τις προτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, της Αδριατικής, της Τουρκίας, των Σεϋχελλών και το ολοκαίνουργιο φανταστικό πρόγραμμά μας στην Κόστα Ρίκα και τον Παναμά, και τέλος την Κούβα.

Μια ποικιλία από πλοία

Αν ψάχνετε για μια κρουαζιέρα σε μικρό πλοίο με διακριτικά προσεχτικό προσωπικό και χαλαρωτική σύγχρονη κομψότητα, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το πλοίο που σας ταιριάζει περισσότερο. Αν θέλετε να πλεύσετε σε ένα μοντέρνο πλοίο με λεία υψηλής τεχνολογίας εμφάνιση, αριστοκρατικές τραπεζαρίες και ευήλια καταστρώματα, όμοια με τις ιδιωτικές θαλαμηγούς που βρίσκονται στα διασημότερα λιμάνια του κόσμου, τότε τo M/Y Variety Voyager, M/Y Harmony V, M/Y Harmony G, M/S Panorama και το δίδυμο πλοίο M/S Panorama ΙΙ αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για σας. Αν πρώτη σας προτεραιότητα είναι μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, τότε το M/Y Pegasus και το M/S Galileo θα σας αφήσουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να σας παρουσιάσουμε το κατασκευής 2012 Variety Voyager, ένα ασύγκριτα άνετο και κομψό πλοίο που σας προκαλεί με τις λείες γραμμές του και την ευρυχωρία του. Αν ενδιαφέρεστε για εκείνο το ιδιαίτερο άγγιγμα του ιδιωτικού πολυτελούς yacht τότε το Variety Yachting διαθέτει ένα αριστοκρατικό μηχανοκίνητο σκάφος ή ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος μόνο για σας.

Διάρκεια (νύχτες)