Οι κρουαζιέρες με ποταμόπλοια συγκαταλέγονται στους πιο όμορφους άνετους και ευχάριστους τρόπους ταξιδιού. Από τη ξαπλώστρα σας στο κατάστρωμα του ποταμόπλοιου θαυμάστε την Ευρώπη, τα διαφορετικά τοπία στις όχθες των ποταμών, ιστορικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και μεγαλουπόλεις… σαν να καθόσασταν στο δικό σας θεωρείο στην όπερα.

Με τα νέα προγράμματα της nicko cruises μπορείτε να ταξιδέψτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, μια πληθώρα δρομολογίων σε δεκαεπτά ποτάμια σε δύο ηπείρους  σας περιμένει να τα ανακαλύψετε

Από το Πασσάου ή την Αγία Πετρούπολη στη Σαϊγκόν στόλος της nicko θα σας μεταφέρει στους προορισμούς της επιλογής σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συναυλία από τη Φιλαρμονική της Βιέννης, να επισκεφθείτε το παραμυθένιο κάστρο της αυτοκράτειρας Σίσι , να απολαύστε τα φώτα της Βουδαπέστης ή να δοκιμάσετε τα κρασιά των Καρπαθίων.

Για πάνω από 20 χρόνια το όνομα "Nicko" είναι μια σταθερή αξία.  Για να συνεχίσει και αυτό στο μέλλον έχει ανανεώσει τον στόλο της για να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επιβάτη.

Υψηλά κριτήρια ποιότητας σε όλα τα πλοία

Με 19 κρουαζιερόπλοια σε διάφορα μέρη του κόσμου συναγωνίζονται σε τιμές ξενοδοχεία 4* & 5*. Όλα τα πλοία έχουν άνετες εξωτερικές καμπίνες με πανοραμικό παράθυρο, μπαλκόνι γαλλικού τύπου ή ακόμα και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Αξέχαστες Εμπειρίες

Εκτός από την ευκαιρία να παρακολουθείτε το τοπίο κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, υπάρχει η δυνατότητα και για εκδρομές στην ξηρά. Το πακέτο μπορεί να ενταχθεί στο πακέτο της κρουαζιέρας και να επωφεληθείτε από την έκπτωση όπως και να οργανώσετε το δικό σας ατομικό πακέτο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Απόλαυση και ευεξία.

Στις κρουαζιέρες με την nicko θα βρείτε εξαιρετική κουζίνα τόσο στο μεσημεριανό γεύμα όσο και το δείπνο.  Κάθε κρουαζιέρα κορυφώνεται με ένα επίσημο δείπνο δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή  και ισορροπημένη διατροφή έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας χωρίς ενοχές.

Ένα πλοίο για όλα τα γούστα.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό σκάφος σας έχουμε χωρίσει τα πλοία μας σε τρεις τύπους:  

Nicko boutique είναι μικρά κρουαζιερόπλοια, επιπλωμένα σε στυλ Grand Hotel .

Nicko classic είναι κρουαζιερόπλοια διαφορετικών μεγεθών με ένα κλασικό, κομψό εσωτερικό διάκοσμο

Νicko μmodern είναι μεγαλύτερα σκάφη μας με όμορφα μοντέρνα χρώματα και σχέδια.

Διάρκεια (νύχτες)