Τα όνειρά σας γίνονται οι προορισμοί μας.

Η κρουαζιέρα με ποταμόπλοια στην Ευρώπη είναι μια μοναδική, ξέγνοιαστη και αξέχαστη εμπειρία. Οι λέξεις φέρνουν στο νου τα εικόνες από εκλεκτές κουζίνες, πανέμορφα τοπία, γραφικά χωριά, εξωτικές πόλεις και θησαυρούς της τέχνης και της αρχιτεκτονικής. Ελάτε με την CroisiEurope για μία από τις καλύτερες κρουαζιέρες στην Ευρώπη και θαυμάστε από κοντά τους ηλιόλουστους αμπελώνες και ελαιώνες της Ιταλίας, τα λαμπερή βραδιά στις γέφυρες του Παρισιού, και τα αρχαία κάστρα και φρούρια της Ισπανίας. Η Ευρώπη σας περιμένει.

Πριν από σαράντα χρόνια, ο ιδρυτής της εταιρίες, Gérard Schmitter, με το πρωτοπόρο πνεύμα του έφερε στην ζωή την. Σήμερα οι οικογένεια Schmitter συνεχίζει την κληρονομία που άφησε. Από το 1976 η  CroisiEurope has πρωτοστάτησε στις κρουαζιέρες με ποταμόπλοια στους ομορφότερους υδάτινους προορισμούς της Ευρώπης, κάνοντάς την, την μεγαλύτερη και πιο έμπειρη εταιρία στις κρουαζιέρες με ποταμόπλοια στην Ευρώπη. Φανταστείτε τις διαδρομές  πλάι σε γραφικά χωριά, αρχαία κάστρα και πέτρινα φρούρια, ηλιόλουστους ελαιώνες και αμπελώνες, χιονισμένα βουνά και φαράγγια. Η CroisiEurope τα κάνει πιο προσιτά, περιέχοντάς τα όλα. Και είμαστε σε θέση να το προσφέρουμε αυτό γιατί είμαστε μία ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, που τα αναλαμβάνει όλα.
Οι ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται εδώ και καιρό στην πρώτη γραμμή των φιλικών προς το περιβάλλον κινήσεων και η CroisiEurope είναι υπερήφανη που υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα αυτό από πολύ πριν αυτές οι πρακτικές γίνουν πρότυπο. Απολαύστε τις παροχές, την άνεση και την φιλική εξυπηρέτηση σε ένα από τα ευρύχωρα, ευήλια και καθαρά ποταμόπλοια της CroisiEurope. Οι χωρητικότητα κυμαίνεται από 100 έως 180 άτομα, ανάλογα με το σχέδιο του πλοίου.

Η Μεγαλύτερη Εταιρία Ποταμόπλοιων στην Ευρώπη

Από το 1976 η CroisiEurope έχει πρωτοπορήσει στις κρουαζιέρες ποταμών, στους πιο όμορφους υδάτινους δρόμους της Ευρώπης και είμαστε μία από τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες εταιρίες στις κρουαζιέρες πτομόπλοιων. Ταξιδεύοντας μαζί μας, σας δίνουμε την ευκαιρία να χαλαρώσετε γνωρίζοντας πως θα αναλάβουμε να προσέξουμε τα υπόλοιπα.

Έχουμε το προνόμιο να προσφέρουμε σε πάνω από 200,000 επιβάτες τα ταξίδια και τις διαδρομές των ονείρων τους. Ο στόλος των 50 πλοίων της εταιρίας, θα σας μεταφέρει σε μαγευτικές παραποτάμιες πόλεις της επιλογής σας, σε μέρη όπως την Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Βέλγιο — την ρομαντική κοιλάδα του Ρήνου, τον Ροδανό και τον Σηκουάνα, τον Σον και τον όμορφο μπλε Δούναβη, την κοιλάδα του Ντούρου, την Βενετία και άλλους προορισμούς — όπου μπορείτε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε την τοπική κουζίνα, ιστορία, τέχνη και κουλτούρα. Διαθέτουμε ένα αφοσιωμένο και έμπειρο προσωπικό περίπου 1,000 ατόμων, των οποίων η οικειότητα, η προσοχή  και ο επαγγελματισμός θα σας διασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Το προσωπικό μας μιλάει Αγγλικά και πολλοί από αυτούς και άλλες κύριες Ευρωπαϊκές γλώσσες. Άρα ενώ θα βρίσκεστε στην καρδιά της Ευρωπης, θα είναι πάντα διαθέσιμος κάποιος που να σας καταλαβαίνει.

Όλα τα πλοία μας επιθεωρούνται σε τακτική βάση, και ανακαινίζονται συνεπώς, ώστε να συμβαδίζουν με τα πρότυπα ασφαλείας καθώς και με τις ανάγκες των πελατών. Ολόκληρος ο στόλος μας είναι πιστοποιημένα συμβατός στα παγκόσμια πρότυπα της VERITAS, μια εγγύηση ασφάλειας και ποιότητας. Η έδρα της CroisiEurope βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, στο Στραβούργο, της Γαλλίας, κοντά στις όχθες του Ρήνου. Αυτή η ιστορική και πρωτοπόρα πόλη, είναι το καταλληλότερο σπίτι για μας αντιπροσωπεύοντας την προσέγγιση μας στο παρελθόν σε συνδυασμό με τις προοπτικές του μέλλοντος. Είμαστε μία ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση — που αν και είμαστε η μεγαλύτερη και πιο έμπειρη, παραμένουμε μικροί και φιλικοί, κατανοώντας την προσωπική επαφή.
Επιβιβαστείτε! Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τα αξιοθέατα της Ευρώπης.

Κρουαζιέρα σε Ποταμούς: Η Διαφορά

Φανταστείτε τις διαδρομές  πλάι σε γραφικά χωριά, αρχαία κάστρα και πέτρινα φρούρια, ηλιόλουστους ελαιώνες και αμπελώνες, χιονισμένα βουνά και φαράγγια, νύχτες κάτω από φωτισμένες γέφυρες σε εξωτικές πόλεις.  Φανταστείτε να απολαμβάνετε  πρώτης-κλάσης πιάτα της Γαλλικής  κουζίνας  διασχίζοντας τα αστραφτερά νερά των ποταμών, ενώ θαυμάζετε την μοναδική θέα του ταξιδιού σας.
Οραματιστείτε το πλοίο να δένει στην καρδιά μιας ιστορικής Ευρωπαϊκής πόλης της επιλογής σας:  οι θησαυροί της τέχνης, της μουσικής,  του φαγητού, της κουλτούρας, και της ιστορίας αναμένουν να τις εξερευνήσετε.  

Αυτό ονομάζουμε Κρουαζιέρα σε Ποταμούς.

Οι διαδρομές μας σας προσφέρουν την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά την κουλτούρα μιας περιοχής ή χώρας και να επισκεφθείτε κάποιες από τις πιο λαμπερές πόλεις – σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία ή Βέλγιο – με ευκολία και άνεση. Τα πλοία μας αποτελούν το πλωτό σας ξενοδοχείο:  αρκετά μικρό για να διασχίσει μία πόλη η ένα λιμάνι, αλλά αρκετά μεγάλο ώστε να σας παρέχει κάθε άνεση.  Η χωρητικότητα των 100 με 200 επιβατών εξασφαλίζει την θερμή και οικεία άνεση ενώ βρίσκεστε εν πλω,  όπως και την ευκαιρία για ηρεμία. Η ταχύτητα των κρουαζιέρων μας είναι ήρεμη και γαλήνια και τα τοπία είναι μαγευτικά και διαδέχονται το ένα το άλλο κάθε στιγμή. Στην κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για ναυτία. Αδειάστε τις βαλίτσες σας, χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι.

Ελάτε να ταξιδέψετε με την CroisiEurope, και ανακαλύψτε γιατί οι κρουαζιέρες με τα ποταμόπλοια είναι ο νέος ιδανικός τρόπος για να ταξιδεύετε.

Διάρκεια (νύχτες)