Ιδέες. Έμπνευση. Πληροφόρηση.

Νέοι προορισμοί, νέα δρομολόγια, προσφορές της τελευταίας στιγμής. Εδώ, θα τα βρείτε όλα. 

 

O Celestyal Τρόπος Διακοπών

 

Η Celestyal Cruises δημιουργήθηκε το 2014, έχοντας ως βάση 84 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας από έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ομίλους στην Κύπρο. Η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα, την καρδιά της αρχαίας Ελλάδας και την πύλη προς τη Μεσόγειο.

 

H Celestyal Cruises κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την πρώτη θέση στις καρδιές όσων λατρεύουν τις κρουαζιέρες και τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 επιβάτες εμπιστεύονται την Celestyal Cruises για τις κρουαζιέρες τους.

 

Τι μας κάνει να βρισκόμαστε στην κορυφή; Έχουμε τον προορισμό στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Στην Celestyal Cruises γνωρίζουμε κάθε προορισμό, όπως κανένας άλλος, και είμαστε εδώ για να μοιραστούμε αυτή τη γνώση μαζί σας! Ένας μοναδικός συνδυασμός από προορισμούς και εμπειρίες τόσο στο πλοίο όσο και στη στεριά θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

 

Επιστρέφοντας στο πλοίο, οι επιβάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τους ήχους και τις γεύσεις κάθε προορισμού, ενώ το πλοίο ταξιδεύει ήδη προς τον επόμενο προορισμό.

 

Όσο βρίσκεστε στα πλοία μας, θα φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτησή σας. Στην Celestyal Cruises υποδεχόμαστε τους επιβάτες μας ως καλεσμένους.Οι επιβάτες μας θα βιώσουν τη φιλοξενία, όπως ακριβώς ορίζει η ελληνική παράδοση. Όποιο πακέτο κρουαζιέρας κι αν έχετε επιλέξει, το πλήρωμά μας που αποτελείται από 11 διαφορετικές εθνικότητες, είναι κάθε στιγμή στη διάθεσή σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη κάνοντας έτσι το ταξίδι μαζί μας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

 

Οι επιβάτες μας θα απολαύσουν την εξαιρετική φιλοξενία μας, γνωρίζοντας ότι η κρουαζιέρα τους είναι All-Inclusive που σημαίνει ότι όλα τα γεύματα, τα ποτά, τα φιλοδωρήματα, η ψυχαγωγία και επιλεγμένες εκδρομές περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου.

 

Εκ μέρους όλων στην Celestyal Cruises ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα πλοία μας.

Διάρκεια (νύχτες)
Κρουαζιέρα All-Inclusive

Ελληνικά
PDF 34.15 MB
18.02.2020