Καλεστε μας
7
ΝΥΧΤΕΣ

Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Βαρκελώνη, Κάννες, Γένοβα, Λα Σπέτσια, Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Πάλμα Ντε Μαγιόρκα

Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Ισπανία

03 Μαΐου 2024

ΑΠΟ
689
98/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Πάλμα Ντε Μαγιόρκα , Ισπανία
  • Βαρκελώνη , Ισπανία
  • Κάννες , Γαλλία
  • Γένοβα , Ιταλία
  • Λα Σπέτσια , Ιταλία
  • Τσιβιταβέκια, (Ρώμη) , Ιταλία
  • Πάλμα Ντε Μαγιόρκα , Ισπανία

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο).
  • Υπηρεσία δωματίου.
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
  • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
  • Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
  • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου.
  • Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών: 
Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 12 € το άτομο την ημέρα (15 € για τις κρουαζιέρες της Αμερικής)  • Παιδιά & νέοι 2-12 ετών: 6 € το άτομο την ημέρα (8 € για τις κρουαζιέρες της Αμερικής) • Παιδιά έως 2 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. 
Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της κρουαζιέρας. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα.
  • Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας 100% στις ανωτέρω τιμές πλέον των λιμενικών εξόδων
  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Αν είστε μέλος του MSC Club παρακαλώ αποστείλετε τον αριθμό σας για να κερδίσετε τους πόντους (όχι επιπλέον προνόμια)
  • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ (έως 6 μήνες μετά το τέλος της κρουαζιέρας) ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ανάλογα με την κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει να πραγματοποιήσετε.
    Σε κάποιες κρουαζιέρες με προορισμό λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου ή στα Νορβηγικά Φιόρδ, μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ρωτήστε μας για την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει.
  • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις World Cruises απαιτείται εξόφληση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Αλλαγές ονομάτων σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος διαχείρισης 50€ το άτομο

Hotel Service Charge -Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας συναντάτε προσωπικό σε όλο το πλοίο που σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση. Υποστηρίζεται από εξίσου πολυάριθμο προσωπικό και πλήρωμα, που εργάζεται σκληρά πίσω από τα παρασκήνια για να εξασφαλίσει ότι απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο πλοίο. Η χρέωση υπηρεσιών είναι υποχρεωτική και αναπόσπαστο μέρος της τιμής. Τα τέλη υπηρεσιών δεν ισχύουν για παιδιά κάτω των 2 ετών, ηλικία κατά την ημερομηνία αναχώρησης της κρουαζιέρας.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η standard ακυρωτικών

 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ < 15 ΝΥΧΤΩΝ

60 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης*
59 – 30 ημέρες: 25% επί του συνόλου
29 – 22 ημέρες: 40% επί του συνόλου
21 – 15 ημέρες: 60% επί του συνόλου
14 – 06 ημέρες: 80% επί του συνόλου
05 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

*ή απώλεια προκαταβολής, όποιο ποσό είναι μεγαλύτερο.

 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 15 ΝΥΧΤΩΝ

90 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης
89 – 60 ημέρες: 25% επί του συνόλου
59 – 52 ημέρες: 40% επί του συνόλου
51 – 35 ημέρες: 60% επί του συνόλου
34 – 15 ημέρες: 80% επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Ισπανία - 23:00

Η Πάλμα είναι το πολύβουο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο, πρωτεύουσα της αυτόνομης κοινότητας των Βαλεαρίδων νήσων, στην Ισπανία. Βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού, στον ομώνυμο κόλπο και ανακαλύφθηκε ως τουριστικός προορισμός το 1950, διατηρώντας μέχρι σήμερα κορυφαία θέση μεταξύ των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων Ευρωπαϊκών προορισμών για διακοπές. Το παλαιότερο τμήμα της πόλης απαντάται στο ιστορικό κέντρο, όπου ο περίπατος στα στενά και σκιερά σοκάκια θα σας αποκαλύψει πολλές ομορφιές, μνημεία και εντυπωσιακές αυλές. Μεγάλη ανάπτυξη σημειώθηκε τον 19ο αιώνα και σήμερα, η πόλη έχει καταφέρει να συνδυάσει το σύγχρονο στιλ με το ιστορικό της παρελθόν. Θα δείτε ανακαινισμένα ιστορικά κτίρια, τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό La Seu στο κέντρο της παλιάς πόλης, το γοτθικού ρυθμού Κάστρο Μπελβέρ, το Ανάκτορο Almudaina, έδρα των βασιλέων του νησιού, τα Αραβικά Λουτρά, μοναδικό δείγμα από την αραβική κυριαρχία, την πλατεία Mercat και πολλά ενδιαφέροντα art nouveau κτίρια.

Βαρκελώνη, Ισπανία 08:00 17:00

Η Βαρκελώνη είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του κόσμου, παγκόσμια πρωτεύουσα εμπορίου, μόδας, πολιτισμού, τέχνης και ηλιοφάνειας! Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στη Λα Ράμπλας, να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά έργα του Γκαουντί, επτά από τα οποία έχουν αναγνωριστεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- La Sagrada Famiglia, Πάρκο Guell και Casa Mila- και εν συνεχεία να κάνουν μια βουτιά σε μια από τις κοντινές παραλίες. Χρόνου δοθέντος, επιβάλλεται η επίσκεψη στο λόφο Μονζουίκ, που φιλοξενεί ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής, δροσερά σιντριβάνια, μουσεία και το ομώνυμο κάστρο στην κορυφή του. Η Βαρκελώνη, τόπος που ανέθρεψε καλλιτέχνες όπως τον Πικάσο, τον Νταλί, τον Μιρό και τον Καζάλ, είναι αναμφίβολα ένας τουριστικός παράδεισος.

Κάννες, Γαλλία 08:30 17:30

H "βασίλισσα" της Κυανής Ακτής, είναι το πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Γαλλίας αλλά και όλης της Ευρώπης, και προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς από την 5η μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Οι επισκέπτες εντυπωσιάζονται από το γραφικό παλιό λιμάνι με το λόφο Σουκέτ που συνθέτουν την παλιά πόλη και απολαμβάνουν περιπάτους στα λιθόστρωτα ή κατεβαίνουν στη μαρίνα για να θαυμάσουν τα εντυπωσιακά γιότ των διασήμων της υφηλίου και κάνουν μια βόλτα στον παραθαλάσσιο δρόμο Λα Κρουαζέτ, ένα ζωντανό κέντρο που ξεχειλίζει από μπουτίκ και εστιατόρια. Αν έχετε χρόνο, επισκεφτείτε και την Κλειστή Αγορά (Marché Forville). για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία ή κολυμπήστε σε κάποια από τις δημόσιες παραλίες στο ανατολικό και δυτικό άκρο της πόλης. 

Γένοβα, Ιταλία 07:00 18:00

Η γενέτειρα του μεγάλου εξερευνητή και θαλασσοπόρου Χριστόφορου Κολόμβου έχει μια μεγάλη ιστορία ως ένα από τα πιο σπουδαία λιμάνια της Μεσογείου. Στην προκυμαία θα μπορέσετε να επισκεφθείτε ένα εξαιρετικό μουσείο και ένα ενυδρείο. Η πόλη έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη μεσαιωνική συνοικία στην Ευρώπη, ιδανική για μια απογευματινή περιήγηση, όπου θα θαυμάσετε έξοχα δείγματα γοτθικής αρχιτεκτονικής. Από εδώ προσφέρονται ιδανικές εξορμήσεις στο Μιλάνο.

Λα Σπέτσια, Ιταλία 07:00 18:00

Είναι μια πόλη στον κόλπο Σπέτσια στη βόρεια Ιταλία. Έχει καθεδρικούς ναούς όπως το ναό του ‘Χριστού Βασιλεύς των Αιώνων’, το ναό της Αναλήψεως το ναό των Άγίων Ιωάννη και Αυγουστίνου’ από το 16ο αιώνα καθώς και πολλές εκκλησίες. Έχει πολλά μουσεία όπως το πολιτιστικό μουσείο που βρίσκεται μέσα στο κάστρο Σαν Τζόρτζιο που είναι πολύ σημαντικό αξιοθέατο, το μουσείο μοντέρνας τέχνης, το ναυτικό τεχνικό μουσείο, το εθνογραφικό πολιτιστικό μουσείο και πολλά άλλα. Εκτός από το κάστρο Σαν Τζόρτζιο μπορείτε να επισκευθείτε τους Εθνικούς κήπους και τις βίλλες σε στιλ Αρτ Νουβό. Έχει καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ. Έχει όμορφες παραλίες με καθαρά νερά για να απολαύσετε το μπάνιο σας και να κάνετε θαλάσσια σπορ.

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία 07:00 19:00

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή αγορά, να επισκεφθείτε το Βατικανό και την Καπέλα Σιστίνα, να φωτογραφηθείτε στα Ισπανικά Σκαλιά ή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι, ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Ισπανία 09:00 -

Η Πάλμα είναι το πολύβουο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο, πρωτεύουσα της αυτόνομης κοινότητας των Βαλεαρίδων νήσων, στην Ισπανία. Βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού, στον ομώνυμο κόλπο και ανακαλύφθηκε ως τουριστικός προορισμός το 1950, διατηρώντας μέχρι σήμερα κορυφαία θέση μεταξύ των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων Ευρωπαϊκών προορισμών για διακοπές. Το παλαιότερο τμήμα της πόλης απαντάται στο ιστορικό κέντρο, όπου ο περίπατος στα στενά και σκιερά σοκάκια θα σας αποκαλύψει πολλές ομορφιές, μνημεία και εντυπωσιακές αυλές. Μεγάλη ανάπτυξη σημειώθηκε τον 19ο αιώνα και σήμερα, η πόλη έχει καταφέρει να συνδυάσει το σύγχρονο στιλ με το ιστορικό της παρελθόν. Θα δείτε ανακαινισμένα ιστορικά κτίρια, τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό La Seu στο κέντρο της παλιάς πόλης, το γοτθικού ρυθμού Κάστρο Μπελβέρ, το Ανάκτορο Almudaina, έδρα των βασιλέων του νησιού, τα Αραβικά Λουτρά, μοναδικό δείγμα από την αραβική κυριαρχία, την πλατεία Mercat και πολλά ενδιαφέροντα art nouveau κτίρια.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Ευεξία & Σπορ
  • Πισίνα
  • Χώρος άθλησης
  • Σαλόνι Ομορφιάς
  • Σπά
  • Γυμναστήριο
  • Σολάριουμ
  • Πισίνα σπά
Καμπίνες
  • Σουίτες Royal MSC Yacht Club
  • Σουίτες Deluxe MSC Yacht Club
  • Εσωτερικές καμπίνες MSC Yacht Club
  • Καμπίνες Wellness
  • Σουίτες Duplex
  • Σουίτες με μπαλκόνι
  • Οικογενειακές καμπίνες
  • Καμπίνες με μπαλκόνι
  • Εξωτερικές καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες στούντιο
Εστιατόρια & Bar
  • Vip εστιατόριο
  • Εσωτερική πισίνα
  • Οικογενειακό σαλόνι
  • Steak House
  • Teppanyaki εστιατόριο
  • Fusion εστιατόριο
  • Sushi μπάρ
  • Εστιατόριο Θαλασσινών
  • Vip μπάρ και σαλόνι
  • Μπουφέ
  • Bistrot
  • Κρεπερί
  • Παγωτό
  • Champagne Atrium μπάρ
  • Chocolate Factory
  • Atrium μπάρ
Διασκέδαση
  • Γκαλερί Τέχνης
  • Shop arcade
  • Garage dντίσκο
  • Καζίνο
  • Logo μαγαζί
  • Κλάμπ ενημέρωσης
  • Παιδότοπος

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Εστιατόριο
  • Μπάρ Atrium
  • Υποδοχή
  • Photo Shop
  • Emotional Photo Arcade
  • Γκαλερί Τέχνης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Wellness

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Εστιατόριο
  • Atrium
  • μπάρ
  • Χώρος συναντήσεων
  • Chocolate Factory
  • Κατάστημα Αφορολόγητων
  • Boutique Monobrand
  • Κατάστημα Κοσμημάτων
  • Boutique Accessories
  • Θέατρο

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Πισίνα
  • Κρεπερί
  • Μπάρ παγωτού
  • Garage ντίσκο
  • Χώρος παραστάσεων
  • Μπόουλινγκ
  • Lounge
  • 5D Cinema
  • Champagne Bar Atrium
  • Galleria Shop
  • Casino
  • Casino Bar
  • Theater

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Μπουφέ
  • Bistrot
  • Atrium
  • Logo Shop
  • μπάρ
  • Μπάρ ενημέρωσης
  • Σαλόνι ομορφιάς
  • Χώρος άθλησης
  • Υποδοχή
  • Χώρος αναμονής
  • Σπά
  • Ιατρείο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Family Σουίτα, κατηγορίας Fantastica
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εσωτερικές, κατηγορίας Wellness
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Family Σουίτα, κατηγορίας Fantastica
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Wellness

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Wellness
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Family Σουίτα, κατηγορίας Fantastica

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Family Σουίτα, κατηγορίας Fantastica

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Grand Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Family Σουίτα, κατηγορίας Fantastica

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Lido πισίνα
  • SPA πισίνα
  • Μπάρ
  • Οικογενειακό σαλόνι
  • Steakhouse
  • Sushi μπάρ
  • Teppanyaki εστιατόριο
  • Fusion εστιατόριο
  • Εστιατόριο θαλασσινών
  • Υποδοχή Vip
  • VIP σαλόνι και μπάρ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερική Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club
  • Deluxe Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club
  • Royal Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Παιδότοπος
  • Πισίνα
  • Εσωτερική πισίνα
  • Magrodome Area
  • VIP εστιατόριο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερική Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club
  • Deluxe Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club

Guarantee Εσωτερική κατηγορίας IB

  • Χωρητικότητα περίπου 14-28 τμ
  • Μπάνιο με ντους, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος*)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση wifi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ
  • Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα

*Ορισμένες καμπίνες για άτομα με ειδικές ανάγκες ή μειωμένη κινητικότητα διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια που δεν μπορούν να μετατραπούν σε διπλά κρεβάτια.

Παροχές
14-28τμ

Deluxe Εσωτερική κατηγορίας IR1

  • Χωρητικότητα περίπου 14-17 τμ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος*)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση wifi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ
  • Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα

*Ορισμένες καμπίνες για άτομα με με ειδικές ανάγκες ή μειωμένη κινητικότητα διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια που δεν μπορούν να μετατραπούν σε διπλά κρεβάτια.

Παροχές
14-17τμ

Deluxe Εσωτερική κατηγορίας IR2

  • Χωρητικότητα περίπου 14-16 τμ
  • Μπάνιο με ντους, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος*)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση wifi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ
  • Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα

*Ορισμένες καμπίνες για άτομα με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια που δεν μπορούν να μετατραπούν σε διπλά κρεβάτια.

Παροχές
14-16τμ

Premium Εσωτερική κατηγορίας IL1

  • Χωρητικότητα  περίπου 28 τμ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα

*Ορισμένες καμπίνες για άτομα με ειδικές ανάγκες ή μειωμένη κινητικότητα διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια που δεν μπορούν να μετατραπούν σε διπλά κρεβάτια.

Παροχές
28τμ

Guarantee Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας ΟB

  • Χωρητικότητα περίπου 17 τμ, κατάστρωμα 5
  • Παράθυρο με θέα στη θάλασσα
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
17τμ

Deluxe Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας OR1

  • Χωρητικότητα περίπου 17 τμ, κατάστρωμα 5
  • Παράθυρο με θέα στη θάλασσα
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
17τμ

Guarantee Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BB

  • Χωρητικότητα περίπου 16-25 τμ, μπαλκόνι περίπου 5-9 τμ*
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

*Ορισμένες καμπίνες έχουν μεταλλική πρόσοψη στο μπαλκόνι, αντί για γυαλί.

Παροχές
16-25τμ

Deluxe Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BR1

  • Χωρητικότητα περίπου 16-25 τμ, μπαλκόνι περίπου 5 τμ*
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

*Ορισμένες καμπίνες έχουν μεταλλική πρόσοψη στο μπαλκόνι, αντί για γυαλί

Παροχές
16-25τμ

Deluxe Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BR2

  • Χωρητικότητα περίπου 16-17 τμ, μπαλκόνι περίπου 5 τμ*
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

*Ορισμένες καμπίνες έχουν μεταλλική πρόσοψη στο μπαλκόνι, αντί για γυαλί.

Παροχές
16-17τμ

Deluxe Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BR3

  • Χωρητικότητα περίπου 16-17 τμ, μπαλκόνι περίπου 5 τμ*
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

*Ορισμένες καμπίνες έχουν μεταλλική πρόσοψη στο μπαλκόνι, αντί για γυαλί.

Παροχές
16-17τμ

BR4

Παροχές
τμ

BA

Παροχές
τμ

Junior Aurea Σουίτα κατηγορίας SM

  • Χωρητικότητα περίπου 17 τμ, μπαλκόνι περίπου 16 τμ, κατάστρωμα 9
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
17τμ

Deluxe Aurea Σουίτα κατηγορίας SR1

  • Χωρητικότητα περίπου 20 τμ, μπαλκόνι περίπου 8 τμ, κατάστρωμα 9-15
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
20τμ

Premium Aurea Σουίτα category SL1

  • Χωρητικότητα περίπου 26-32 τμ, μπαλκόνι περίπου 9-14 τμ, κατάστρωμα 9-15
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
26-32τμ

Premium Aurea Σουίτα με βεράντα κατηγορίας SLT

  • Χωρητικότητα περίπου 28 τμ, μπαλκόνι περίπου 38 τμ, κατάστρωμα 9
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
28τμ

Premium Aurea Σουίτα με τζακούζι κατηγορίας SLW

  • Χωρητικλότητα περίπου 28 τμ, μπαλκόνι περίπου 7 τμ με δικό του ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ, κατάστρωμα 9-15
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ
  • Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα

Παροχές
28τμ

Grand Aurea Σουίτα κατηγορίας SX

  • Χωρητικότητα  περίπου 35-49 τμ, μεγάλο μπαλκόνι περίπου 10-21 τμ, κατάστρωμα 9-13
  • Καθιστικό με καναπέ ή ξεχωριστό καθιστικό
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Γκαρνταρόμπα δωμάτιο
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
35-49τμ

Grand Aurea Σουίτα με δύο κρεβατοκάμαρες κατηγορίας SD

  • Χωρητικότητα περίπου 49 τμ, μπαλκόνι περίπου 17 τμ, κατάστρωμα 11-14
  • Καθιστικό με καναπέ ή ξεχωριστό καθιστικό
  • 2 υπνοδωμάτια, ένα με διπλό κρεβάτι και ένα με δύο μονά κρεβάτια
  • Γκαρνταρόμπα δωμάτιο
  • Δύο μπάνια, ένα με μπανιέρα και ένα με ντουζιέρα, νιπτήρες με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ
  • Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα

Παροχές
49τμ

YIN

Παροχές
τμ

YC1

Παροχές
τμ

YC3

Παροχές
τμ

MSC Seaview

Το Msc Seaview είναι το δεύτερο από τα δύο πανομοιότυπα κρουαζιερόπλοια της γενιάς Seaside. Το Msc Seaview φέρνει τους επισκέπτες πιο κοντά στη θάλασσα, με εξειδικευμένα σχέδια και στοιχειά που διακοσμούν μοναδικά το πλοίο.

Ξεκινώντας τα ταξίδια του τον Ιούνιο του 2018 το MSC Seaview είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει στις μεγαλύτερες πολιτισμικές πρωτεύουσες της Μεσογείου. Με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και σε συνδυασμό με το MSC Seaside έρχονται για να μεταφέρουν τις διακοπές σας σε άλλο επίπεδο. Βασικό χαρακτηριστικό του η απόλυτη αρμονία των εσωτερικών χώρων με τους εξωτερικούς

για την απόλυτη εμπειρία στην θάλασσα που απογειώνεται με τον περιμετρικό πεζόδρομο. Στο MSC Seaview η διασκέδαση εν πλω αλλάζει επίπεδο καθώς προσφέρεται μια μεγάλη επιλογή από πισίνες με δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, διαφορετικά μπάρ και διακεκριμένα εστιατόρια για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Η εμπειρία συμπληρώνεται με τις νέες κατηγορίες καμπινών που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις πτυχές της μεσογειακής αύρας με την καλύτερη θέα.

Ταξιδέψτε με το Msc Seaview και γνωρίστε νέους προορισμούς!

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία αναφοράς του MSC Seaview:

Panorama Pool - Η εξαιρετική πισίνα του MSC Seaview προφέρει μία εκπληκτική θέα στην θάλασσα και είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε οι επισκέπτες της να απολαμβάνουν μία μοναδική εμπειρία ενώ βρίσκονται σε επαφή με τον νερό.

Waterfront Broadwalk - Στο κατάστρωμα 8 θα βρείτε το Waterfront Broadwalk, όπου έχετε πρόσβαση σε ευρεία ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και μπαρ με θέα στην θάλασσα.

Four-deck Atrium - Το τεσσάρων καταστρωμάτων αίθριο με τοίχους από γυαλί δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα για τις ζωντανές παραστάσεις που λαμβάνουν μέρος, διαθέοντας παράλληλα εξαιρετική θέα στην θάλασσα.

MSC Yacht Club - Ζήστε την εμπειρία της κρουαζιέρας όπως κανένας άλλος! Ανακαλύψτε ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, με πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών προνομίων και επιλογών.

MSC Aurea Spa - Αναζωογονηθείτε σε σώμα και πνεύμα στο πολυτελές μπαλινέζικο Σπα. Χώροι ειδικά διαμορφωμένοι με ξεχωριστά προγράμματα για να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης σε όλο σας το σώμα.

MSC Gym - Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό γυμναστικής και την εμπειρία της Technogym, το γυμναστήριο του MSC Seaview προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προπονήσεων και προγραμμάτων αντοχής και εκγύμνασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2018 - 154.00 τ. 323.00 μ. 41.00 μ. 5,331 1,413 2,066 21.00