Καλεστε μας
7
ΝΥΧΤΕΣ

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Σαβόνα, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Παλέρμο, Τσιβιταβέκια, (Ρώμη)

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία

03 Μαΐου 2024

ΑΠΟ
699
100/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Τσιβιταβέκια, (Ρώμη) , Ιταλία
  • Σαβόνα , Ιταλία
  • Μασσαλία , Γαλλία
  • Βαρκελώνη , Ισπανία
  • Πάλμα Ντε Μαγιόρκα , Ισπανία
  • Παλέρμο , Ιταλία
  • Τσιβιταβέκια, (Ρώμη) , Ιταλία

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
  • Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο) καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα Club & Samsara εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο).
  • Υπηρεσία δωματίου δωρεάν στις premium κατηγορίες (υπάρχει χρέωση στις κατηγορίες classic).
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
  • Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
  • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα)
  • Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών: 
Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 11€ το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι 4-14 ετών: 50% • Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα.
Για την επιβεβαίωση της κράτησης 
απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
Για τις κρατήσεις
 που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.
Σε κάποιες κρουαζιέρες με προορισμό λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου ή στα Νορβηγικά Φιόρδ, μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ρωτήστε μας για την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει.
Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με τη διαθεσιμότητα/ πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
Η έγκαιρη κράτηση, σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα και την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε καθώς και στις αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

 


Πολιτική ακυρωτικών

 

για όλες τις κρουαζιέρες (εκτός από World Cruises και Segments)

 

 

90 ή παραπάνω ημέρες πριν την αναχώρηση: 15% ακυρωτικά επί του συνόλου
89-57 ημέρες πριν την αναχώρηση: 25% ακυρωτικά επί του συνόλου
56-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
14 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

 

 

για κρουαζιέρες World Cruises and Segments

 

 

90 ή παραπάνω ημέρες πριν την αναχώρηση: 15% ακυρωτικά επί του συνόλου
89-57 ημέρες πριν την αναχώρηση: 25% ακυρωτικά επί του συνόλου
56-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
45-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία - 19:00

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή αγορά, να επισκεφθείτε το Βατικανό και την Καπέλα Σιστίνα, να φωτογραφηθείτε στα Ισπανικά Σκαλιά ή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι, ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

Σαβόνα, Ιταλία 08:30 17:30

Λιμάνι επιβίβασης στις ακτές της Λιγουρίας, κοντά στη Γένοβα, όπου βρίσκεται ο σύγχρονος επιβατικός σταθμός Palacrociere, τον οποίο διαχειρίζεται η Costa Cruises, αναχωρώντας από εδώ για μοναδικές κρουαζιέρες στην Δυτική & Ανατολική Μεσόγειο, τα Κανάρια Νησιά και όχι μόνο. Τα περισσότερα αξιοθέατα της παλιάς πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο που δένουν τα πλοία και μπορείτε να φτάσετε μέσω ενός πεζόδρομου που ενώνει το λιμάνι με το κέντρο. Ξεχωρίζει ο Καθεδρικός Ναός αφιερωμένος στην Παναγία (17ος αι.), το Ανάκτορο- Φρούριο Priamar (16ος αι.) ακριβώς έξω από το λιμάνι, ο πύργος Brandale (12ος αι.) που είναι το σύμβολο της Γένοβας, ο πύργος Leon Pancaldo (14ος αι.) που βρίσκεται στην είσοδο του παλιού λιμανιού και είανι ο κεντρικός πύργος - παρατηρητήριο της Σαβόνας. Στις παλιές αγορές μπορείτε να βρείτε αναμνηστικά και τοπικά προϊόντα. Ένας από τους πιο διάσημους κατοίκους της πόλης ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος, το αγροτόσπιτο του οποίου βρίσκεται στους λόφους της Σαβόνας.

Μασσαλία, Γαλλία 09:00 18:00

Το λιμάνι της Μασσαλίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, με ιδιαίτερο στιλ και πολλές αντιθέσεις. Ιδρύθηκε το 600 π.Χ αιώνα από τους Έλληνες Φωκαείς. Κατά την παραμονή σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Chateau d’If, το κάστρο-πρώην φυλακή όπου εμπνεύστηκε ο Αλέξανδρος Δουμάς τον «Κόμη Μοντεχρήστο» το 1845, να περιηγηθείτε στο ιστορικό λιμάνι, να θαυμάσετε τη Ρωμαϊκή εκκλησία του Αγ. Λαυρεντίου και βέβαια το ναό της Παναγίας, Basilica Notre Dame de la Garde, του 19ου αιώνα με το επίχρυσο άγαλμα της Θεοτόκου. Από τη Μασσαλία ξεκινούν εκδρομές στην Προβηγκία, τα χωριά και τους αμπελώνες της, αλλά και στις επαρχίες Αρλ και Αβινιόν, που απαθανάτισαν στον καμβά τους, οι διάσημοι ζωγράφοι Van Gogh, Cezanne, Matisse και Picasso.

Βαρκελώνη, Ισπανία 08:30 18:30

Η Βαρκελώνη είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του κόσμου, παγκόσμια πρωτεύουσα εμπορίου, μόδας, πολιτισμού, τέχνης και ηλιοφάνειας! Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στη Λα Ράμπλας, να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά έργα του Γκαουντί, επτά από τα οποία έχουν αναγνωριστεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- La Sagrada Famiglia, Πάρκο Guell και Casa Mila- και εν συνεχεία να κάνουν μια βουτιά σε μια από τις κοντινές παραλίες. Χρόνου δοθέντος, επιβάλλεται η επίσκεψη στο λόφο Μονζουίκ, που φιλοξενεί ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής, δροσερά σιντριβάνια, μουσεία και το ομώνυμο κάστρο στην κορυφή του. Η Βαρκελώνη, τόπος που ανέθρεψε καλλιτέχνες όπως τον Πικάσο, τον Νταλί, τον Μιρό και τον Καζάλ, είναι αναμφίβολα ένας τουριστικός παράδεισος.

Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Ισπανία 08:00 18:00

Η Πάλμα είναι το πολύβουο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο, πρωτεύουσα της αυτόνομης κοινότητας των Βαλεαρίδων νήσων, στην Ισπανία. Βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού, στον ομώνυμο κόλπο και ανακαλύφθηκε ως τουριστικός προορισμός το 1950, διατηρώντας μέχρι σήμερα κορυφαία θέση μεταξύ των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων Ευρωπαϊκών προορισμών για διακοπές. Το παλαιότερο τμήμα της πόλης απαντάται στο ιστορικό κέντρο, όπου ο περίπατος στα στενά και σκιερά σοκάκια θα σας αποκαλύψει πολλές ομορφιές, μνημεία και εντυπωσιακές αυλές. Μεγάλη ανάπτυξη σημειώθηκε τον 19ο αιώνα και σήμερα, η πόλη έχει καταφέρει να συνδυάσει το σύγχρονο στιλ με το ιστορικό της παρελθόν. Θα δείτε ανακαινισμένα ιστορικά κτίρια, τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό La Seu στο κέντρο της παλιάς πόλης, το γοτθικού ρυθμού Κάστρο Μπελβέρ, το Ανάκτορο Almudaina, έδρα των βασιλέων του νησιού, τα Αραβικά Λουτρά, μοναδικό δείγμα από την αραβική κυριαρχία, την πλατεία Mercat και πολλά ενδιαφέροντα art nouveau κτίρια.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Παλέρμο, Ιταλία 08:00 16:00

Το Παλέρμο, η πρωτεύουσα της Σικελίας, βρίσκεται στο Βορειοδυτικό άκρο του νησιού σε γραφική τοποθεσία δίπλα στο όρος Πελλεγκρίνο, στον ομώνυμο κόλπο. Ρωμαϊκά, Αραβικά και Νορμανδικά στοιχεία αναμειγνύονται αρμονικά, στην πόλη που ο Γκαίτε περιέγραψε ως την «ωραιότερη πόλη του κόσμου». Στον περίπατό σας θα δείτε το Ανάκτορο των Νορμανδών, ένα από τα ομορφότερα παλάτια της Ιταλίας και δείγμα νορμανδικής αρχιτεκτονικής, τον Καθεδρικό Ναό με το ηλιόμετρο (ηλιακό παρατηρητήριο του 1690), τις εκκλησίες Santa Maria dell'Ammiraglio και San Giovanni degli Eremiti (εκκλησία του Αγίου Ιωάννη των Ερημιτών, 12ος αιώνας), το ανάκτορο Abatellis όπου φιλοξενείται η Πινακοθήκη, το Επαρχιακό Αρχαιολογικό Μουσείο Antonio Salinas, το νεοκλασικό Teatro Massimo (1897) και πολλές μικρές πλατείες που θυμίζουν το έντονο ιστορικό παρελθόν
της πόλης.

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία 08:30 -

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή αγορά, να επισκεφθείτε το Βατικανό και την Καπέλα Σιστίνα, να φωτογραφηθείτε στα Ισπανικά Σκαλιά ή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι, ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Costa Toscana

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Classic
  • Εξωτερικές με παράθυρο κατηγορίας Classic
  • Εξωτερικές με παράθυρο κατηγορίας Premium

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Ristorante La Colombia

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Classic
  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με παράθυρο κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Classic

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Teatro Sanremo
  • Bar
  • Grand Bar Mastroianni
  • Colosseo
  • Ristorante Arlecchino
  • Photo Shop
  • Jazz Club Quelli della notte
  • Ristorante Il Meneghino

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Teatro Sanremo
  • Bar Il Mattino
  • Hospitality Area
  • Area Foto
  • Campari Bar
  • Bar Laguna
  • Area Shop
  • Casino Laguna
  • Piano Bar ll cielo in una stanza
  • Co De Museum
  • Piano Bar Il cielo in un stanza
  • Ristorante Il Rugantino
  • Terazza e Bar Superba

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Ristorante Panorama
  • Ristorante Bellavista
  • Il Bacaro
  • Bar Maranello
  • Trastevere
  • Gelaterio Amarillo
  • Shop Il Mercatino
  • Laboratorio del Gusto
  • Teppanyaki
  • Pizzeria Pummid'oro
  • Colosseo
  • Spazio Bollicine
  • Lungomare Riviera
  • Ristorante Buffet
  • La Sagra dei sapori

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Σουίτες με μπαλκόνι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Σουίτες με μπαλκόνι
  • Grand Σουίτες με μπαλκόνι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Σουίτες με μπαλκόνι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές κατηγορίας Premium
  • Σουίτα με μπαλκόνι
  • Grand Σουίτα με μπαλκόνι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Σουίτες με μπαλκόνι
  • Grand Σουίτες με μπαλκόνι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Σουίτες με μπαλκόνι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Σουίτες με μπαλκόνι

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • The Salty Beach Street Food
  • Bar Il Sole
  • La Spiaggia
  • Bar La Cascata
  • Venus Beauty
  • Palestra Virtus
  • Cento Benessere Samsara e Venus Beauty
  • La Sala Giochi
  • Luna Park
  • Ristorante Tutti a tavola
  • Piazza di Spagna

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Nutella Cafe
  • Gelateria Amarillo
  • La Spiaggia
  • Aqua Park Smeralda
  • La Vetta
  • Aperol Spritz Bar
  • Piazza di Spagna

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές κατηγορίας Premium
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι κατηγορίας Premium
  • Grand Σουίτες με μπαλκόνι

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Settimo Cielo
  • Bar Settimo Cielo
  • Passegiata Volare
  • Campo da Gioco
  • Bar Orizzonte
  • Piazza di Spagna

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Sun Deck 19

Εξωτερική με μπαλκόνι guarantee - BV

Οι καμπίνες με μπαλκόνι έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
τμ

Εξωτερική με παράθυρο guarantee - EV

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση και διαρρύθμιση της καμπίνας μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
τμ

B2

Παροχές
τμ

B3

Παροχές
τμ

B4

Παροχές
τμ

E2

Παροχές
τμ

I2

Παροχές
τμ

I3

Παροχές
τμ

I4

Παροχές
τμ

T1

Παροχές
τμ

T2

Παροχές
τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας Β1

Οι καμπίνες με μπαλκόνι έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4οκρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παροχές
27τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας Ε1

Παροχές
23τμ

Εσωτερική κατηγορίας Ι1

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 ή 4 άτομα.

Παροχές
15τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας Ε1

Παροχές
23τμ

Inside category I1

Παροχές
15τμ

B1

Παροχές
τμ

E1

Παροχές
τμ

I1

Παροχές
τμ

Costa Toscana

Η τέχνη του να ζεις τη θάλασσα


Μια κρουαζιέρα στην Costa Toscana, τη νέα ναυαρχίδα της Costa, θα σας μείνει αξέχαστη.

Σας περιμένουν παραστάσεις και ψυχαγωγία με διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και πισίνες με τσουλήθρες και παιχνίδια στο νερό για όλες τις ηλικίες, ένα υπερσύγχρονο σπα και γυμναστήριο και πολλά άλλα.

Το Costa Toscana είναι επίσης συνώνυμο της εξαιρετικής κουζίνας με τη μεγαλύτερη ποικιλία ιταλικών και διεθνών εστιατορίων του στόλου.

Και δεν είναι μόνο αυτό - η Costa Toscana έχει στο μυαλό της το περιβάλλον, με τους νέους κινητήρες πρόωσης LNG που προσφέρουν ολοένα και πιο βιώσιμα ταξίδια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2021 - 183,900.00 τ. 337.00 μ. 42.00 μ. 6,730 1,646 - 23.00