Καλεστε μας
10
ΝΥΧΤΕΣ

Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη, Μύκονος, Πάρος, Ρόδος, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Πειραιάς

Πειραιάς, Ελλάδα

19 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΟ
1,908
191/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Πειραιάς , Ελλάδα
  • Θεσσαλονίκη , Ελλάδα
  • Σμύρνη , Τουρκία
  • Κωνσταντινούπολη , Τουρκία
  • Κωνσταντινούπολη , Τουρκία
  • Μύκονος , Ελλάδα
  • Πάρος , Ελλάδα
  • Ρόδος , Ελλάδα
  • Ηράκλειο , Ελλάδα
  • Σαντορίνη , Ελλάδα
  • Πειραιάς , Ελλάδα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Λιμενικά & λοιπά έξοδα
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο)
  • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

Επιπλέον με το πακέτο Free at Sea στην προνομιακή τιμή των 149 € το άτομο για τις κρουαζιέρες με διάρκεια 3-5 ημέρες, 199€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 6-8 ημέρες, 249€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 9-11 ημέρες, 299€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 12-14 ημέρες.  349€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 15-17 ημέρες, 399€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 18-20 ημέρες και 449€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 21+ ημέρες, μπορείτε να αναβαθμίσετε την κρουαζιέρα σας με τα παρακάτω πακέτα:

  • Open Bar
  • Πακέτο Internet
  • Πακέτο Speciality Dining
  • Έκπτωση στις Εκδρομές
  • Έκπτωση στον 3ο & 4ο επιβάτη στην καμπίνα

*Οι καμπίνες Concierge, οι Σουίτες και οι Haven Σουίτες περιλαμβάνουν επίσης:

  • Premium Πακέτο Ποτών
  • Πακέτο Internet
  • Πακέτο Speciality Dining
  • Έκπτωση στις Εκδρομές

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου
  • Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
  • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
  • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται).
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης.
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου.
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα

Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή)
Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.

Αναλυτικά τα απαραίτητα στοιχεία επιβίβασης ανά προορισμό:https://www.ncl.com/fr/en/travel-requirements-by-country

Σε κάποιες κρουαζιέρες με προορισμό λιμάνια της Μεσογείου μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ρωτήστε μας για την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει.
Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
Αλλαγές ονομάτων  (διόρθωση γραμμάτων στα ονόματα ή άλλο όνομα ή άλλο επίθετο) σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος 50 € το άτομο. Αλλαγές σε διάστημα λιγότερο των 30 ημερών επιτρέπονται σύμφωνα με την παρακάτω πολιτική ακυρωτικών καθώς θεωρείται ως ακύρωση από τον επιβάτη.

Πολιτική Ακυρωτικών

29 ημέρες ή περισσότερες : 20%
28 – 15 ημέρες : 50% επί του συνόλου
14 – 08 ημέρες : 75% επί του συνόλου
07 ημέρες ή λιγότερο : 95% επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Πειραιάς, Ελλάδα - 17:00

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 09:00 16:00

Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια σύγχρονη και ποικιλόμορφη πόλη παραμένοντας ταυτόχρονα ζεστή και φιλική. Επισκεφθείτε μοναδικά βυζαντινά μνημεία, αρχαιολογικά αξιοθέατα και ιστορικά μουσεία, εκκλησίες και θέατρα. Ο περίπατος στην πόλη μοιάζει με ένα ταξίδι στο παρελθόν. Το ιστορικό κέντρο διαχωρίζεται στις συνοικίες: Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φραγκομαχαλάς, Καπάνι, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Ιπποδρόμιο (Λευκός Πύργος). Το κεντρικότερο σημείο αποτελεί ο ενοποιημένος χώρος της Πλατείας Αριστοτέλους και της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς (ή Δικαστηρίων), που ενώνονται με την πεζοδρομημένη οδό Αριστοτέλους. Ο διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός της Άνω Πόλης βρίσκεται στο βορειότερο και ψηλότερο τμήμα της παλιάς πόλης και περιλαμβάνει σημαντικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, όπως τα Τείχη με την Ακρόπολη και το Επταπύργιο, το Ναό του Οσίου Δαβίδ (Μονή Λατόμου), το Ναό του Αγίου Νικολάου Ορφανού, το Ναό  των Ταξιαρχών, τη Μονή Βλατάδων, το Ναό της Αγίας Αικατερίνης, το Αλατζά Ιμαρέτ της οδού Κασσάνδρου, τον οθωμανικό τουρμπέ στην πλατεία Τερψιθέας καθώς και πλήθος βρυσών κ.ά. ενώ προσφέρει μια μοναδική θέα προς την πόλη.

Σμύρνη, Τουρκία 07:00 16:00

Η Σμύρνη είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και μία από τις αρχαιότερες πόλεις και λιμένες της Μεσογείου, με ιστορία πολλών χιλιάδων ετών. Ιδρύθηκε περίπου το 3000 π.Χ. και κατοικήθηκε από ελληνικούς πληθυσμούς από την αρχαιότητα μέχρι και το 1922, όταν καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά. Εκ πρώτης, είναι μια σύγχρονη πόλη, αλλά ένας περίπατος θα σας εμφανίσει σημάδια του παρελθόντος σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια, ανάμεσα σε ουρανοξύστες και πολυκατοικίες από μπετόν. Στη καρδιά της πόλης μπορείτε να θαυμάσετε απομεινάρια της αρχαίας αγοράς που κτίστηκε κατά τη Ρωμαϊκή περίοδο από τον αυτοκράτορα Μάρκο Αυρήλιο το 178 π.Χ., την πλατεία Konak με τον Πύργο του Ρολογιού, το Τζαμί Hisar στην ιστορική συνοικία Κemeralti και το παζάρι της, και την εντυπωσιακή γειτονιά Alsancak- την παλιά ελληνική συνοικία Πούντα-, με τα αμέτρητα μουσεία (Ατατούρκ,Ιστορίας και Τέχνης, Μητροπολιτικό Μουσείο Σμύρνης, Μουσείο Σιδηροδρόμων κ.ά.). Μπορείτε, επίσης, να κάνετε μια αναζωογονητική βόλτα με άμαξα ή να ανεβείτε στον πύργο Asansor, στην περιοχή Χαλίλ Ριφάτ Πασά, που προσφέρει απεριόριστη θέα από ύψος 51 μ.

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία 10:00 -

Σήμερα φθάνουμε στην επί 16 αιώνες μεγάλη αυτοκρατορική πρωτεύουσα, που αποτελεί σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, γέφυρα Ευρώπης και Ασίας. Η μοναδική ομορφιά της Πόλης και τα μεγαλοπρεπή μνημεία της ξεπροβάλλουν εντυπωσιακά στον ορίζοντα, καθώς διασχίζουμε το Βόσπορο. Θα θαυμάσετε τη Γέφυρα του Γαλατά, το Τζαμί Σουλεϊμάν, τα αρχαία τείχη, το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, ενώ ανεκτίμητη εμπειρία είναι η επίσκεψη στην Αγία Σοφία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τα μοναδικά αρώματα από μπαχάρι, κάρι και σαφράν πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα. Μια μοναδική πόλη με μοναδική γοητεία σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - 16:00

Σήμερα φθάνουμε στην επί 16 αιώνες μεγάλη αυτοκρατορική πρωτεύουσα, που αποτελεί σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, γέφυρα Ευρώπης και Ασίας. Η μοναδική ομορφιά της Πόλης και τα μεγαλοπρεπή μνημεία της ξεπροβάλλουν εντυπωσιακά στον ορίζοντα, καθώς διασχίζουμε το Βόσπορο. Θα θαυμάσετε τη Γέφυρα του Γαλατά, το Τζαμί Σουλεϊμάν, τα αρχαία τείχη, το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, ενώ ανεκτίμητη εμπειρία είναι η επίσκεψη στην Αγία Σοφία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τα μοναδικά αρώματα από μπαχάρι, κάρι και σαφράν πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα. Μια μοναδική πόλη με μοναδική γοητεία σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Μύκονος, Ελλάδα 11:00 20:00

Το όνομά της είναι παγκοσμίως συνώνυμο με τις έννοιες "κέφι", "ανεξαρτησία", "ελευθερία", "celebrity lifestyle". Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, από τους γραφικότερους σταθμούς της κρουαζιέρας, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε στα πανέμορφα, όλο ζωή σοκάκια της και να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, χωρίς κανόνες. Οι παραλίες της είναι μοναδικές και προσφέρονται για όλα τα γούστα. Θαυμάστε τους ανεμόμυλους, φωτογραφήστε το μοναδικό τοπίο και απολαύστε ένα ποτό ή καφέ στη «Μικρή Βενετία». 

Πάρος, Ελλάδα 08:00 18:00

Η Πάρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και το λιμάνι της, η Παροικιά είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια. Πίσω από το λιμάνι συναντάμε  την Εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής που θεωρείται ένα από της σημαντικότερα χριστιανικά μνημεία και το Βυζαντινό Μουσείο της Εκατονταπυλιανής. Σε μικρή απόσταση από την Παροικιά, βρίσκεται η Νάουσα, ένα από τα πιο γραφικά λιμανάκια του Αιγαίου.

Ρόδος, Ελλάδα 09:00 20:00

Η Ρόδος είναι ένα σαγηνευτικό νησί που λάμπει κάτω από τον ήλιο, αγκαλιασμένη από τα νερά του Ανατολικού Αιγαίου. Η άλλοτε σημαντικότατη πόλη της αρχαιότητας, το διάσημο Νησί των Ιπποτών, φιλοξενεί δεκάδες γραφικά χωριά. Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ο Κολοσσός της Ρόδου, στεκόταν κάποτε στην είσοδο του λιμανιού της, έως το 226 π.Χ., που ένας σεισμός το βύθισε! Σήμερα, τίποτα δεν έχει παραμείνει από το μεγαλειώδες άγαλμα, αλλά η παλαιά πόλη της Ρόδου, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, παραμένει μια από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης. Περιπλανηθείτε στο μεσαιωνικό κάστρο και την οδό των Ιπποτών και μεταφερθείτε σε μια άλλη εποχή!

Ηράκλειο, Ελλάδα 08:00 18:00

Στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης, θα περιπλανηθείτε στις πλατείες και τα συντριβάνια  θα απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και θα γευθείτε φρέσκα θαλασσινά και ψάρια στις παραλιακές ταβέρνες. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Κνωσσό, το σημαντικότερο κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού, που απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Ανακαλύφθηκε το 1899 και έχει μερικώς αναστυλωθεί, με υπέροχα συγκροτήματα κατοικιών και μοναδικές τοιχογραφίες. Το ανάκτορο ήταν η έδρα του θρυλικού βασιλιά Μίνωα και έχει συνδεθεί με διάσημους Ελληνικούς μύθους, όπως αυτόν του Δαίδαλου και του Ίκαρου, αλλά και του Λαβύρινθου με τον Μινώταυρο.

Σαντορίνη, Ελλάδα 08:00 21:30

Η Σαντορίνη, το πιο εντυπωσιακό Eλληνικό νησί και Νο 1 προορισμός της χώρας, είναι το αποτέλεσμα της ηφαιστειακής έκρηξης που έλαβε χώρα πριν από 3.600 χρόνια (μεταξύ 1627 και 1600 π.Χ.) κατά την οποία σχηματίστηκε η καλντέρα, με την κεντρική λιμνοθάλασσα που καταλαμβάνει επιφάνεια 12 x 7 χλμ. περίπου. Το αποτέλεσμα παραμένει "εκρηκτικό"! Απότομοι γκρεμοί ύψους 300 μ, κυβόσημα υπόσκαφα σπίτια, κατάλευκα, περιβεβλημένα από ροζ βουκαμβίλιες, λάμπουν στο φως του ήλιου. Η άγρια ομορφιά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο θα σας κλέψουν την καρδιά!

Πειραιάς, Ελλάδα 06:00 -

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Καμπίνες
  • Σουίτες
  • Καμπίνες με μπαλκόνι
  • Εξωτερικές καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες
Εστιατόρια
  • Garden καφέ
  • O'Sheehan's
  • Savour (κεντρικό εστιατόριο)
  • Shanghai's
  • Taste (κεντρικό εστιατόριο)
  • The Haven εστιατόριο (Ιδιωτική πρόσβαση σε επισκέπτες Haven)
  • The Tropicana Room
Διασκέδαση
  • Μουσικοχορευτικές παραστάσεις
  • Burn The Floor
  • Cirque Dreams and Steam (Floor Seating)
  • Escape the Big Top
  • Howl At The Moon
  • Levity Entertainment Group
  • Million Dollar Quartet
  • Wine Lovers The Musical
Ευεξία & Σπορ
  • Aqua Park
  • Entourage
  • Getaway Καζίνο
  • Kid's Aqua Park
  • Mandara σπά
  • Pulse γυμναστήριο
  • Σπά Salt Room
  • Σπά Thermal Suite
  • Splash Academy
  • Αθλητικός χώρος
Μπαρ
  • Atrium καφέ & μπάρ
  • Μπάρ 21
  • Bliss Ultra Σαλόνι
  • Chill μπάρ
  • Garden καφέ
  • Headliners Comedy κλάμπ
  • Ice μπάρ
  • Mixx
  • O'Sheehan's Neighborhood μπάρ & Gril
  • Prime Meridian
  • Vibe Beach κλάμπ
  • The Haven σαλόνι(Ιδιωτική πρόσβαση για επισκέπτες Haven)
  • Sunset μπάρ
  • Sugarcane Mojito μπάρ
  • Spice H2O

Εσωτερική καμπίνα - IF

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εσωτερική καμπίνα - IC

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εσωτερική καμπίνα - ΙΒ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εσωτερική καμπίνα - ΙΑ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - ΟΒ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - ΟΑ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - ΒΒ

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - ΒΑ

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - Β6

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - Β4

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - Β1

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - Β9

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εσωτερική καμπίνα - Ι4

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Οικογενειακή Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο – Ο4

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Οικογενειακή Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο – Ο5

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - BF

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εσωτερική κατηγορίας ΙΤ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παροχές
13τμ

OT

Παροχές
τμ

BT

Παροχές
τμ

Norwegian Getaway

Το Norwegian Getaway συνδυάζει τις πιο πολυτελείς παροχές με μοναδικούς προορισμούς.

Καινοτόμοι ανοιχτοί χώροι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε οι επισκέπτες να έρχονται σε επαφή κατά το μέγιστο με τη θάλασσα. Προσφέρει 28 επιλογές εστιατορίων, τριών διαφορετικών επιπέδων δραστηριότητες σε συνδυασμό με τις μεγάλου μεγέθους νεροτσουλήθρες.  

Με τόσα μπαρ που υπάρχουν εν πλω θα χρειαστείτε μέρες μέχρι να ανακαλύψετε το αγαπημένο σας. Δυνατή μουσική και χορός μέχρι το πρωί στο Bliss Ultra Lounge, burger και μπύρες στο O'Sheehan's Neighborhood Bar & Grill ή απλά χαλαρώστε στο μοναδικό ice bar εν πλω.

Στο Norwegian Getaway Θα βρείτε τόσες δραστηριότητες εν πλω που δεν θα θέλετε να κατεβείτε στην στεριά. Αν είστε τολμηροί υπάρχει το Aqua Park με ελεύθερη πτώση η πιο γρήγορη νεροτσουλήθρα εν πλω. Επισκεφτείτε το Sports Complex και περπατήστε στην σανίδα που εκτείνετε 3 μέτρα εξωτερικά του πλοίου. Και φυσικά να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Casinos at Sea®.

Οι επιλογές φαγητού θα σας εκπλήξουν με τρία κεντρικά εστιατόρια που το μενού εναλλάσσετε καθημερινά , σερβιριζόμενο μπουφέ και πολλές ακόμα επιλογές που περιλαμβάνονται στην τιμή. Επιπλέον υπάρχουν και τα θεματικά εστιατόρια Ocean Blue για θαλασσινά, Brazilian steakhouse, Teppanyaki και φυσικά το The Waterfront

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ FREE AT SEA 

Οι επιβάτες της Norwegian Cruise Line απολαμβάνουν ποικιλία και ευελιξία σε όλους τους χώρους του πλοίου. 

Με το πακέτο Free at Sea έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε την κρουαζιέρα σας διαλέγοντας 2 από τα 5 πακέτα:

  • Premium Πακέτο Ποτών
  • Πακέτο Internet
  • Πακέτο Speciality Dining
  • Πακέτο Εκδρομών
  • Πακέτο Family & Friends

Τιμή ανά άτομο - βάσει της διάρκειας της κρουαζιέρας

1-6 ημέρες: 49€, 7-9 ημέρες: 99€, 10-13 ημέρες: 149€, 14-17 ημέρες: 199€, 18+ ημέρες: 249€

ΜΕΡΙΚEΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧEΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚEΠΤΕΣ ΤΩΝ HAVEN SUITES

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚH ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚH ΕΞΥΠΗΡEΤΗΣΗ

  • 24ωρο μπάτλερ
  • υπηρεσία θυρωρού
  • courtyard valet

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA ΠΡΟΝOΜΙΑ

  • Αποκλειστική πρόσβαση στο Haven Courtyard με ιδιωτική πισίνα, τζακούζι και γυμναστήριο
  • Προτεραιότητα στην επιβίβαση/ αποβίβαση
  • Προτεραιότητα στις λέμβους στα λιμάνια όπου χρειάζεται για την προσέγγιση στην στεριά

ΜΕΡΙΚA ΑΚOΜΑ ΠΡΟΝOΜΙΑ

  • Γκουρμέ κεράσματα στην σουίτα σας κάθε απόγευμα
  • Ειδικά μενού στο εστιατόριο The Haven στο πρωινό και το μεσημεριανό
  • Κοκτέιλ Πάρτυ με τους αξιωματικούς

ΛΕΠΤEΣ ΠΙΝΕΛΙEΣ

  • Bliss Collection by Norwegian™ στα μαξιλάρια
  • Εξαίρετα κλινοσκεπάσματα, παπλώματα και μαξιλάρια
  • Αφράτες ρόμπες, παντόφλες και xlarge πετσέτες

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2014 - 144.00 τ. 324.00 μ. 40.00 μ. 3,969 1,595 1,985 21.00