Καλεστε μας
7
ΝΥΧΤΕΣ

Πειραιάς, Σαντορίνη, Κουσάντασι, (Έφεσος), Μύκονος, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πειραιάς

Πειραιάς, Ελλάδα

22 Ιουνίου 2024

ΑΠΟ
0
0/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Πειραιάς , Ελλάδα
  • Σαντορίνη , Ελλάδα
  • Κουσάντασι, (Έφεσος) , Τουρκία
  • Μύκονος , Ελλάδα
  • Θεσσαλονίκη , Ελλάδα
  • Ναύπλιο , Ελλάδα
  • Πειραιάς , Ελλάδα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας 
  • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο
  • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Γεύματα στα θεματικά εστιατόρια
  • Αλκοολούχα και εμφιαλωμένα ποτά και αναψυκτικά
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Φιλοδωρήματα
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι επιβάτες που διαμένουν από Εσωτερικές έως Concierge Class καμπίνες μπορούν ν’ αναβαθμίσουν την εμπειρία τους προεπιλέγοντας το πρόγραμμα “Always Included”,  το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στην τιμή και περιλαμβάνει κλασικό πακέτο ποτών, τη χρήση wi-fi του πλοίου και τα φιλοδωρήματα.

Για τους επιβάτες που διαμένουν σε καμπίνες AquaClass το πρόγραμμα “Always Included” περιλαμβάνεται δωρεάν στην τιμή. Επιπλέον αυτή η κατηγορία καμπινών διαθέτει το αποκλειστικό εστιατόριο Blu για δείπνο, ενώ οι επιβάτες απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στη Sea Thermal Suite, δωρεάν προγράμματα γυμναστικής, εκπτώσεις στις θεραπείες spa, εμφιαλωμένο νερό στην καμπίνα καθημερινά, eco-friendly προϊόντα μπάνιου, 100% βαμβακερά μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες, King-size κρεβάτι, δωρεάν 24-ωρη υπηρεσία δωματίου

Για τους επιβάτες που διαμένουν σε Σουΐτες (The Retreat) Sky Suite, AquaClass Sky Suite (μόνο στο Celebrity Beyond), Sunset Suite (μόνο στο Celebrity Silhouette), Celebrity Suite, Signature Suite, Royal Suite, Penthouse Suite, Reflection Suite, Edge Villa, Iconic Suite η τιμή περιλαμβάνει Premium πακέτο ποτών, stream wi-fi, φιλοδωρήματα, ποσό πίστωσης για αγορές επάνω στο πλοίο, ποσό πίστωσης για αγορές εκδρομών του πλοίου. Ακόμη, διατίθενται αποκλειστικό εστιατόριο, το Luminae, το ιδιωτικό Retreat Sundeck σε επιλεγμένα πλοία, VIP σαλόνι και υπηρεσία Concierge.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους επιβάτες των Iconic Suite, Edge Villa, Reflection, Signature, Penthouse και Royal Suite παρέχονται: δωρεάν εμφιαλωμένο νερό, ανθρακούχα αναψυκτικά και μπύρα καθημερινά στην καμπίνα, απεριόριστα δωρεάν γεύματα σε όλα τα θεματικά εστιατόρια, δύο δωρεάν φιάλες premium αλκοολούχων ποτών, δωρεάν καθαριστήριο (δύο φορές κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας) και προτεραιότητα στην παράδοση αποσκευών.

 

  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.
  • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση έως και 75 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 75 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
  • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις

3 – 5 νύχτες

90 ημέρες ή περισσότερες πριν την αναχώρηση = καμία χρέωση κατ’ άτομο*
89 – 60 ημέρες πριν την αναχώρηση € 25 το άτομο
59 – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση € 80 το άτομο
29 – 8 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
7 – 0 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της αξίας της κρουαζιέρας (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)

6+ νύχτες

90 ημέρες ή περισσότερες πριν την αναχώρηση = καμία χρέωση κατ’ άτομο*
89 – 60 ημέρες πριν την αναχώρηση € 50 το άτομο
59 – 45 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της προκαταβολής
44 – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση 25% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
29 –  8 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
 7 –  0 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της αξίας της κρουαζιέρας (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)

 

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Πειραιάς, Ελλάδα - 17:00

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

Σαντορίνη, Ελλάδα 08:00 21:00

Η Σαντορίνη, το πιο εντυπωσιακό Eλληνικό νησί και Νο 1 προορισμός της χώρας, είναι το αποτέλεσμα της ηφαιστειακής έκρηξης που έλαβε χώρα πριν από 3.600 χρόνια (μεταξύ 1627 και 1600 π.Χ.) κατά την οποία σχηματίστηκε η καλντέρα, με την κεντρική λιμνοθάλασσα που καταλαμβάνει επιφάνεια 12 x 7 χλμ. περίπου. Το αποτέλεσμα παραμένει "εκρηκτικό"! Απότομοι γκρεμοί ύψους 300 μ, κυβόσημα υπόσκαφα σπίτια, κατάλευκα, περιβεβλημένα από ροζ βουκαμβίλιες, λάμπουν στο φως του ήλιου. Η άγρια ομορφιά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο θα σας κλέψουν την καρδιά!

Κουσάντασι, (Έφεσος), Τουρκία 09:00 21:00

Αυτό το δημοφιλές θέρετρο στα παράλια της Μικράς Ασίας, είναι το ορμητήριο για να επισκεφθείτε την αρχαία πόλη της Εφέσου, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στη Μεσόγειο και μεγαλύτερη πόλη του κόσμου τον 1ο αι. π.Χ. Φιλοξενούσε ένα αρχαίο θέατρο χωρητικότητας 24.000 θεατών, τη βιβλιοθήκη του Κέλσου, το ναό της Αρτέμιδος και τα λουτρά. Σήμερα, αν και πολλά από τα ευρήματα έχουν πλέον καταρρεύσει, θα μαγευθείτε από τη μεγαλοπρέπεια των θησαυρών της. Επιστρέφοντας στο Κουσάντασι, μη χάσετε την ευκαιρία για αγορές στο παζάρι της πόλης.

Μύκονος, Ελλάδα 08:00 18:00

Το όνομά της είναι παγκοσμίως συνώνυμο με τις έννοιες "κέφι", "ανεξαρτησία", "ελευθερία", "celebrity lifestyle". Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, από τους γραφικότερους σταθμούς της κρουαζιέρας, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε στα πανέμορφα, όλο ζωή σοκάκια της και να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, χωρίς κανόνες. Οι παραλίες της είναι μοναδικές και προσφέρονται για όλα τα γούστα. Θαυμάστε τους ανεμόμυλους, φωτογραφήστε το μοναδικό τοπίο και απολαύστε ένα ποτό ή καφέ στη «Μικρή Βενετία». 

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 09:00 21:30

Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια σύγχρονη και ποικιλόμορφη πόλη παραμένοντας ταυτόχρονα ζεστή και φιλική. Επισκεφθείτε μοναδικά βυζαντινά μνημεία, αρχαιολογικά αξιοθέατα και ιστορικά μουσεία, εκκλησίες και θέατρα. Ο περίπατος στην πόλη μοιάζει με ένα ταξίδι στο παρελθόν. Το ιστορικό κέντρο διαχωρίζεται στις συνοικίες: Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φραγκομαχαλάς, Καπάνι, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Ιπποδρόμιο (Λευκός Πύργος). Το κεντρικότερο σημείο αποτελεί ο ενοποιημένος χώρος της Πλατείας Αριστοτέλους και της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς (ή Δικαστηρίων), που ενώνονται με την πεζοδρομημένη οδό Αριστοτέλους. Ο διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός της Άνω Πόλης βρίσκεται στο βορειότερο και ψηλότερο τμήμα της παλιάς πόλης και περιλαμβάνει σημαντικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, όπως τα Τείχη με την Ακρόπολη και το Επταπύργιο, το Ναό του Οσίου Δαβίδ (Μονή Λατόμου), το Ναό του Αγίου Νικολάου Ορφανού, το Ναό  των Ταξιαρχών, τη Μονή Βλατάδων, το Ναό της Αγίας Αικατερίνης, το Αλατζά Ιμαρέτ της οδού Κασσάνδρου, τον οθωμανικό τουρμπέ στην πλατεία Τερψιθέας καθώς και πλήθος βρυσών κ.ά. ενώ προσφέρει μια μοναδική θέα προς την πόλη.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Ναύπλιο, Ελλάδα 07:00 18:00
Πειραιάς, Ελλάδα 05:00 -

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Εστιατόρια

Πιστεύουμε, ότι τα γεύματά σας θα πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης κάθε μέρα των διακοπών σας, γι' αυτό δημιουργήσαμε έναν παράδεισο για τους λάτρεις του φαγητού. Αφήστε μας να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες για τον ουρανίσκο σας, να σας κακομάθουμε με την εξυπηρέτηση πέντε αστέρων και να σας κάνουμε το τραπέζι σ' ένα υπέροχο περιβάλλον.

Το προσωπικό

 Προσφέρουμε προσωπική υπηρεσία μπάτλερ ευρωπαϊκού στυλ σε κάθε σουίτα. Πιστοποιημένους σομελιέ που εξασφαλίζουν, ότι κάθε ποτήρι κρασί είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για το γεύμα σας. Μικρές πινελιές. Μεγάλες διαφορές. Είναι αυτές που κάνουν μια κρουαζιέρα της Celebrity Cruises τόσο εξαιρετική. Συνεργαστήκαμε με ορισμένες από τις πιο συναρπαστικές επώνυμες εταιρείες στον πλανητη, προκειμένου να σας προσφέρουμε έναν ολόκληρο κόσμο από νέες εμπειρίες. Καθίστε αναπαυτικά στο μαλακό γρασίδι έξω από το Lawn Club και απολαύστε μια συναυλία στην ύπαιθρο ή χορέψτε μ' έναν επαγγελματία παρτενέρ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

Ευεξία

Ένα εξαιρετικό σπα δεν αναζωογονεί μόνο το σώμα σας, αλλά ανανεώνει και το πνεύμα σας. Ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εξοπλισμένα σπα εν πλω σήμερα, το διάσημο παγκοσμίως AquaSpa by Elemis ξεπερνά τα συνηθισμένα οδηγώντα σας σε νέα επίπεδα αναπανάληπτης χαλάρωσης. Ελάτε μαζί μας για ν' ανακαλύψετε ένα "καταφύγιο" ηρεμίας, όως το Pesian Garden, με τις θερμαινόμενες πέτρινες ξαπλώστρες και τον ατμό με άρωμα ευκαλύπτου και βέβαια τη συναρπαστική θέα στη θάλασσα. Αν πάλι ενδιαφέρεστε για γυμνασική, οι εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογιας που διαθέτουμε ξεχωρίσουν, εξοπλiσμένες με σύγχρονα μηχανήματα προσφέροντας εξειδικευμένα προγράμματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Διασκέδαση

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όλων των ειδών, ώστε οι οικογένειες να παίζουν μαζί, προσφέροντας παράλληλα στα παιδιά τους πολύ "προσωπικό χρόνο". Κάντε όλα εκείνα, τα οποία σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνετε στο σπίτι. Υπάρχουν δυνατότητες διασκέδασης για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με γήπεδα σπορ, πρακτικά προγράμματα τέχνης, χορευτικά πάρτυ, μαθήματα μαγειρικής, κυνήγι θησαυρού κ.α.

Εστιατόρια & Bar
  • Tuscan Grille εστιατόριο
  • Qsine εστιατόριο
  • Sushi on five εστιατόριο
  • Main Restaurant - Κεντρικό εστιατόριο
  • Oceanview καφέ
  • The aquaspa καφέ
  • Blu εστιατόριο
  • Martini Bar&Crush μπάρ
  • Κελάρι κρασιών -Cellar Masters
  • Sky Observation Σαλόνι
  • Pool& Mast μπάρ
Ευεξία & Σπορ
  • Canyon ranch σπά κλάμπ
  • Canyon ranch κέντρο αισθητικής
  • Skin care σαλόνι ομορφιάς
  • Γυμναστήριο
Διασκέδαση
  • Πισίνα
  • Καταστήματα Αγορών
  • Γκαλερί Τέχνης
Καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες
  • Εξωτερικές καμπίνες με παράθυρο
  • Καμπίνες με μπαλκόνι
  • Καμπίνες Concierge Class
  • Καμπίνες Aqua Class
  • Σουίτες

Celebrity Infinity

Καμπίνα Aquaclass - A1

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, πρόσβαση στο εστιατόριο Blu, απεριόριστη πρόσβαση στον κήπο σπά Persian, κανάλι ευεξίας στην τηλεόραση, καθημερινό τσάι της επιλογής σας, υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Καμπίνα Aquaclass - A2

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, πρόσβαση στο εστιατόριο Blu, απεριόριστη πρόσβαση στον κήπο σπά Persian, κανάλι ευεξίας στην τηλεόραση, καθημερινό τσάι της επιλογής σας, υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Σουίτα Penthouse – PS

1 διπλό κρεβάτι, προσωπική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο ιδιωτικό εστιατόριο Luminae-στο κλάμπ Michael’s, χρήση του Premium πακέτο ποτών, χρήση του διαδικτύου, μικρό πιάνο, ιδιωτικό μπαλκόνι με υδρομασάζ και σαλόνι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
50τμ

Καμπίνα Aquaclass guarantee – XA

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, πρόσβαση στο εστιατόριο Blu, απεριόριστη πρόσβαση στον κήπο σπά Persian, κανάλι ευεξίας στην τηλεόραση, καθημερινό τσάι της επιλογής σας, υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Καμπίνα Concierge Class - C1

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, σαλόνι, ειδική υπηρεσία Concierge service, προτεραιότητα κατά την άφιξη σας στο πλοίο και κατά την αποβίβασή σας, σεμινάριο προορισμού, ειδικό μεσημεριανό μενού την ημέρα της άφιξης, ειδικό σαλόνι αναμονής λίγο πρίν την αναχώρηση, επιλογής ώρας δείπνου, αφρώδης οίνος και φρούτα κατά την άφιξη σας, καθημερινά μικρά σνακ το απόγευμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
22τμ

Σουίτα Celebrity – CS

1 διπλό κρεβάτι, σαλόνι, καναπέ, μπαλκόνι,  ιδιωτική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο εστιατόριο Luminae και στο κλάμπ σαλόνι Michael’s, πρόσβαση στο διαδίκτυο, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας, υπηρεσία πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού στη σουίτα, καφές εσπρέσο και καπουτσίνο στην καμπίνα, ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου και υγιεινής.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Royal – RS

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, τραπεζαρία, ιδιωτική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο εστιατόριο Luminae και στο κλάμπ σαλόνι Michael’s, πρόσβαση στο διαδίκτυο, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας, μπαλκόνι με υδρομασάζ, μαρμάρινο μπάνιο με υδρομασάζ και ξεχωριστό ντους.

 Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
68τμ

Σουίτα Sky - S1

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, μπαλκόνι, ιδιωτική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο εστιατόριο Luminae, στο κλάμπ σαλόνι Michael’s, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας, υπηρεσία πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού στη σουίτα, καφές εσπρέσο και καπουτσίνο στην καμπίνα, ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου και υγιεινής, κρατημένες θέσεις στο θέατρο σε επιλεγμένες παραστάσεις.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας

Παροχές
28τμ

Deluxe καμπίνα guarantee - W

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής, διαδραστική τηλεόραση, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι guarantee – X

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, μπαλκόνι, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής,  διαδραστική τηλεόραση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Καμπίνα Concierge Class guarantee - XC

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, σαλόνι, ειδική υπηρεσία Concierge service, προτεραιότητα κατά την άφιξη σας στο πλοίο και κατά την αποβίβασή σας, σεμινάριο προορισμού, ειδικό μεσημεριανό μενού την ημέρα της άφιξης, ειδικό σαλόνι αναμονής λίγο πρίν την αναχώρηση, επιλογής ώρας δείπνου, αφρώδης οίνος και φρούτα κατά την άφιξη σας, καθημερινά μικρά σνακ το απόγευμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
22τμ

Καμπίνα Concierge Class - C2

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, σαλόνι, ειδική υπηρεσία Concierge service, προτεραιότητα κατά την άφιξη σας στο πλοίο και κατά την αποβίβασή σας, σεμινάριο προορισμού, ειδικό μεσημεριανό μενού την ημέρα της άφιξης, ειδικό σαλόνι αναμονής λίγο πρίν την αναχώρηση, επιλογής ώρας δείπνου, αφρώδης οίνος και φρούτα κατά την άφιξη σας, καθημερινά μικρά σνακ το απόγευμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
22τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο guarantee – Y

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υπηρεσία δωματίου για όλες τις ανάγκες σας, ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου, διαδραστική τηλεόραση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα guarantee – Z

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής, διαδραστική τηλεόραση, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

SN

Παροχές
τμ

SV

Παροχές
τμ

AS

Παροχές
τμ

DO

Παροχές
τμ

DV

Παροχές
τμ

Εσωτερική κατηγορίας Ι1

Παροχές
16τμ

Εσωτερική κατηγορίας Ι2

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας Ο1

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας V1

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας V2

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι με περιορισμένη θέα κατηγορίας V3

Παροχές
16τμ

Εσωτερική κατηγορίας I1

Παροχές
16τμ

Εσωτερική κατηγορίας Ι2

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας O1

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας Ο2

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας V1

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας V2

Παροχές
16τμ

Εξωτερική με μπαλκόνι με περιορισμένη θέα κατηγορίας V3

Παροχές
16τμ

Ultra Deluxe Concierge Class κατηγορίας UC

Παροχές
18τμ

Celebrity Infinity

Το Celebrity Infinity ανακαινίστηκε το 2012.

Τα σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την προσθήκη της AquaClass, καμπίνες της Celebrity που είναι εμπνευσμένες από το χαλαρωτικό spa, σε συνδιασμό με το εστιατόριο Blu που προσφέρει ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ. Η σύγχρονη παλέτα χρωμάτων και η επίπλωση που χρησιμοποιήθηκε σε κάθε δημόσιο χώρο, είναι του ίδιου τύπου με εκείνη που κοσμεί την κατηγορία Solstice. Οι πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν το νέο wine bar Cellar Masters, που διαθέτει το κορυφαίο σύστημα αυτο-εξυπηρέτησης οίνου Enomatic, καθώς και το αναβαθμισμένο Martini Bar & Crush με το χαρακτηριστικό μπαρ με επιφάνεια πάγου. Οι νέες επιλογές εστίασης περιλαμβάνουν τν ολοζώντανη κρεπερί, Bistro-on-Five, καθώς και το Cafe al Bacio και τη Gelateria. Τέλος, όλες οι καμπίνες και σουίτες αναμορφώθηκαν πλήρως, με ολοκαίνουρια έπιπλα, λουτρά ή ακόμα και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2001 2012 91.00 τ. 965.00 μ. 105.00 μ. 2,170 999 - 24.00