Καλεστε μας
9
ΝΥΧΤΕΣ

9ήμερη κρουαζιέρα Fly & Cruise "Αδριατική, Ελλάδα & Τουρκία"

Βενετία, Ιταλία

22 Αυγούστου 2024

ΑΠΟ
2,240
249/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Βενετία , Ιταλία
  • Ραβέννα , Ιταλία
  • Σπλίτ , Κροατία
  • Ντουμπρόβνικ , Κροατία
  • Κέρκυρα , Ελλάδα
  • Σαντορίνη , Ελλάδα
  • Κουσάντασι, (Έφεσος) , Τουρκία
  • Κωνσταντινούπολη , Τουρκία
  • Μύκονος , Ελλάδα
  • Πειραιάς , Ελλάδα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Λιμενικά & λοιπά έξοδα
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο)
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βενετία
  • Μεταφορές από αεροδρόμιο προς λιμάνι
  • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

Επιπλέον με το πακέτο Free at Sea στην προνομιακή τιμή των 149 € το άτομο για τις κρουαζιέρες με διάρκεια 3-5 ημέρες, 199€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 6-8 ημέρες, 249€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 9-11 ημέρες, 299€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 12-14 ημέρες.  349€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 15-17 ημέρες, 399€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 18-20 ημέρες και 449€ για κρουαζιέρες με διάρκεια 21+ ημέρες, μπορείτε να αναβαθμίσετε την κρουαζιέρα σας με τα παρακάτω πακέτα:

  • Open Bar
  • Πακέτο Internet
  • Πακέτο Speciality Dining
  • Έκπτωση στις Εκδρομές
  • Έκπτωση στον 3ο & 4ο επιβάτη στην καμπίνα

*Οι καμπίνες Concierge, οι Σουίτες και οι Haven Σουίτες περιλαμβάνουν επίσης:

  • Premium Πακέτο Ποτών
  • Πακέτο Internet
  • Πακέτο Speciality Dining
  • Έκπτωση στις Εκδρομές

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου
  • Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
  • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται).
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης.
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου.
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα

Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή)
Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.

Αναλυτικά τα απαραίτητα στοιχεία επιβίβασης ανά προορισμό:https://www.ncl.com/fr/en/travel-requirements-by-country

Σε κάποιες κρουαζιέρες με προορισμό λιμάνια της Μεσογείου μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ρωτήστε μας για την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει.
Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
Αλλαγές ονομάτων  (διόρθωση γραμμάτων στα ονόματα ή άλλο όνομα ή άλλο επίθετο) σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος 50 € το άτομο. Αλλαγές σε διάστημα λιγότερο των 30 ημερών επιτρέπονται σύμφωνα με την παρακάτω πολιτική ακυρωτικών καθώς θεωρείται ως ακύρωση από τον επιβάτη.

Πολιτική Ακυρωτικών

29 ημέρες ή περισσότερες : 20%
28 – 15 ημέρες : 50% επί του συνόλου
14 – 08 ημέρες : 75% επί του συνόλου
07 ημέρες ή λιγότερο : 95% επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Βενετία, Ιταλία - 17:00

Για τη Βενετία, μια από τις ωραιότερες πόλεις στον κόσμο, σύμβολο γοητείας και ευγένειας, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Η πόλη των Δόγηδων ενθουσιάζει τους επισκέπτες κάθε εποχή του χρόνου. Η λιμνοθάλασσα της Βενετίας με τα γραφικά κανάλια, τα 118 νησιά ενωμένα με γεφυρούλες και τα αμέτρητα παλάτια της, μαγεύει το βλέμμα και θυμίζει περιπλάνηση σε παραμύθι. Επιβάλλεται η βόλτα στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, η επίσκεψη στο Ανάκτορο των Δόγηδων και η βαρκάδα με γόνδολα. Αν έχετε χρόνο, επιλέξτε μια επίσκεψη στα γειτονικά νησιά Μουράνο, γνωστό για τα κρύσταλλά του και Μπουράνο, φημισμένο για τις χειροποίητες δαντέλες του.

Ραβέννα, Ιταλία 06:00 19:00

Η Ραβέννα, η άλλοτε πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (402- 476) στην Ιταλία, στην περιοχή Emilia Romana, φημίζεται για τα καταπληκτικά μωσαϊκά που υπενθυμίζουν αυτή την κληρονομιά της. Οκτώ παλαιοχριστιανικά της μνημεία αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, μεταξύ των οποίων, η Βασιλική του Αγίου Απολλιναρίου in Classe (στο Λιμάνι) (6ος αι. μ.Χ), το Μαυσωλείο της Γάλλας Πλακιδίας (5ος αι. μ.Χ), η Βασιλική του Αγίου Απολλιναρίου του Νέου (5ος αι. μ.Χ) και το Βαπτιστήριο των Ορθοδόξων ή Βαπτιστήριο του Νέωνος (5ος αι. μ.Χ). Από τη Ραβένα ξεκινούν εκδρομές προς το γειτονικό Σαν Μαρίνο, ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου.

Σπλίτ, Κροατία 08:00 20:00

To Σπλιτ είναι το δεύτερο κυριότερο λιμάνι της Κροατίας, στις ακτές της Δαλματίας και κτίστηκε από τον Αυτοκράτορα Διοκλητιανό (αυτ. 284– 05), μεγάλο μεταρρυθμιστή της ύστερης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική το 305 και να έρθει να μείνει εδώ, κοντά στη γενέτειρά του. Το Σπλιτ βρίσκεται ανάμεσα στην Βενετία και τα νησιά του Ιονίου και είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις στην Αδριατική, ένα παραθαλάσσιο στολίδι, με πέντε εκπληκτικές παραλίες και έναν υπέροχο παραλιακό δρόμο. Εξερευνήστε το ιστορικό κέντρο και επισκεφτείτε το Παλάτι του Διοκλητιανού, το κτιριακό συγκρότημα με τη μνημειώδη αυλή, τους ναούς και το οκταγωνικό μαυσωλείο, που θα σας εντυπωσιάσουν. Το συγκρότημα χωριζόταν σε δύο μέρη και η ανατολική πλευρά των τειχών (Porta argentea=Ασημένια Πόρτα ενωνόταν με τη δυτική (Porta ferrea=Σιδερένια Πόρτα) με δρόμο.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία 06:00 18:00

Το γραφικό Ντουμπρόβνικ, που επάξια χαρακτηρίζεται ως «το κόσμημα της Αδριατικής», φυλάσσεται για περισσότερα από 1000 χρόνια περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά του τείχη. Πρόκειται για ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής, με ρωμαϊκές, μεσαιωνικές και αναγεννησιακές επιρροές. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες εποχές. Περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο Placa-Stradum, και θαυμάστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως το Φραγκισκανό μοναστήρι, τμήμα του οποίου λειτουργεί και ως μουσείο, το Παλάτι του Κυβερνήτη στην κεντρική πλατεία Lonza, τον Πύργο του Ρολογιού, την Εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, τον Καθεδρικό Ναό της Ανάληψης της Παρθένου, το μοναστήρι των  Δομινικανών. Χρόνου δοθέντος, πάρτε το τελεφερίκ μέχρι την κορυφή του λόφου Srd και απολαύστε την ομορφότερη θέα προς την πόλη και τα περίχωρά της.

Κέρκυρα, Ελλάδα 08:00 15:00

Το εντυπωσιακό φρούριο της Κέρκυρας μας καλωσορίζει επιβλητικό στο πανέμορφο, ίσως και πιο γνωστό, νησί του Ιονίου. Χαθείτε στα στενά της παλιάς πόλης, περιπλανηθείτε στο Παλιό Ενετικό Φρούριο ή κατευθυνθείτε προς το βορρά, με τις εντυπωσιακές παραλίες. Εμφανή είναι τα ίχνη των αυτοκρατοριών που πέρασαν από εδώ, κληροδοτώντας μοναδικούς αρχιτεκτονικούς θησαυρούς στο καταπράσσινο νησί που αγκαλιάζεται από σμαραγδένια νερά και χρυσές αμμουδιές. Απολαύστε το γραφικό τοπίο, γεμάτο με πεύκα, κυπαρίσσια, λεμονιές, πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα και τραβήξτε προς το όρος Παντοκράτωρ, για να απολαύσετε μια απλά καταπληκτική πανοραμική θέα.

Σαντορίνη, Ελλάδα 14:00 22:00

Η Σαντορίνη, το πιο εντυπωσιακό Eλληνικό νησί και Νο 1 προορισμός της χώρας, είναι το αποτέλεσμα της ηφαιστειακής έκρηξης που έλαβε χώρα πριν από 3.600 χρόνια (μεταξύ 1627 και 1600 π.Χ.) κατά την οποία σχηματίστηκε η καλντέρα, με την κεντρική λιμνοθάλασσα που καταλαμβάνει επιφάνεια 12 x 7 χλμ. περίπου. Το αποτέλεσμα παραμένει "εκρηκτικό"! Απότομοι γκρεμοί ύψους 300 μ, κυβόσημα υπόσκαφα σπίτια, κατάλευκα, περιβεβλημένα από ροζ βουκαμβίλιες, λάμπουν στο φως του ήλιου. Η άγρια ομορφιά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο θα σας κλέψουν την καρδιά!

Κουσάντασι, (Έφεσος), Τουρκία 06:30 12:30

Αυτό το δημοφιλές θέρετρο στα παράλια της Μικράς Ασίας, είναι το ορμητήριο για να επισκεφθείτε την αρχαία πόλη της Εφέσου, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στη Μεσόγειο και μεγαλύτερη πόλη του κόσμου τον 1ο αι. π.Χ. Φιλοξενούσε ένα αρχαίο θέατρο χωρητικότητας 24.000 θεατών, τη βιβλιοθήκη του Κέλσου, το ναό της Αρτέμιδος και τα λουτρά. Σήμερα, αν και πολλά από τα ευρήματα έχουν πλέον καταρρεύσει, θα μαγευθείτε από τη μεγαλοπρέπεια των θησαυρών της. Επιστρέφοντας στο Κουσάντασι, μη χάσετε την ευκαιρία για αγορές στο παζάρι της πόλης.

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία 09:00 18:00

Σήμερα φθάνουμε στην επί 16 αιώνες μεγάλη αυτοκρατορική πρωτεύουσα, που αποτελεί σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, γέφυρα Ευρώπης και Ασίας. Η μοναδική ομορφιά της Πόλης και τα μεγαλοπρεπή μνημεία της ξεπροβάλλουν εντυπωσιακά στον ορίζοντα, καθώς διασχίζουμε το Βόσπορο. Θα θαυμάσετε τη Γέφυρα του Γαλατά, το Τζαμί Σουλεϊμάν, τα αρχαία τείχη, το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, ενώ ανεκτίμητη εμπειρία είναι η επίσκεψη στην Αγία Σοφία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τα μοναδικά αρώματα από μπαχάρι, κάρι και σαφράν πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα. Μια μοναδική πόλη με μοναδική γοητεία σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Μύκονος, Ελλάδα 13:30 21:00

Το όνομά της είναι παγκοσμίως συνώνυμο με τις έννοιες "κέφι", "ανεξαρτησία", "ελευθερία", "celebrity lifestyle". Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, από τους γραφικότερους σταθμούς της κρουαζιέρας, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε στα πανέμορφα, όλο ζωή σοκάκια της και να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, χωρίς κανόνες. Οι παραλίες της είναι μοναδικές και προσφέρονται για όλα τα γούστα. Θαυμάστε τους ανεμόμυλους, φωτογραφήστε το μοναδικό τοπίο και απολαύστε ένα ποτό ή καφέ στη «Μικρή Βενετία». 

Πειραιάς, Ελλάδα 06:00 -

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Norwegian Viva

Εσωτερική καμπίνα - IF

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εσωτερική καμπίνα - ΙΒ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εσωτερική καμπίνα - ΙΑ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα .

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
13τμ

Εσωτερική καμπίνα - Ι4

Inside cabin have 2 lower beds that can convert to a double or a 3rd or 4th bed.

Kindly note that cabins shown above are only samples. Decoration and design differ from cabin to cabin and category of each cabin

Παροχές
13τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - ΟΒ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - ΟΑ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας

Παροχές
15τμ

Οικογενειακή καμπίνα με παράθυρο - Ο4

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν παράθυρο ή φινιστρίνι, είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - BF

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εξωτερικές καμπίνες με μπαλκόνι - ΒΒ

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εξωτερική καμπίνα με μπαλκόνι - ΒΑ

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Οικογενειακή καμπίνα με μπαλκόνι - Β4

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εξωτερική καμπίνα με μπαλκόνι - Β1

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εξωτερική καμπίνα με μπαλκόνι - Β9

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι καμπίνες με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Penthouse wth balcony - SL

Τα Penthouses έχουν ένα διπλό κρεβάτι, σαλόνι και τραπεζαρία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
35τμ

Penthouse Σουίτα με μπαλκόνι - SK

Τα Penthouses έχουν ένα διπλό κρεβάτι, σαλόνι και τραπεζαρία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
35τμ

Οικογενειακή Σουίτα - SJ

Οι σουίτες έχουν ένα διπλό κρεβάτι, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο για τα παιδιά, σαλόνι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
35τμ

SI

Παροχές
τμ

Penthouse Σουίτα με μπαλκόνι - SH

Τα Penthouses έχουν ένα διπλό κρεβάτι, σαλόνι και τραπεζαρία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
35τμ

IX

Παροχές
τμ

OX

Παροχές
τμ

BX

Παροχές
τμ

O2

Παροχές
τμ

IT

Παροχές
τμ

OT

Παροχές
τμ

BT

Παροχές
τμ

Norwegian Viva

LIVE IT UP

Welcome aboard the all-new Norwegian Viva, the next stunning ship in the brand-new Prima Class, designed for you to live life to the fullest.

 

Wide-Open Spaces

Explore the greater wide open aboard the most spacious new cruise ship at sea with the most outdoor deck space so you can get up close and personal with the ocean.

Experiences Beyond Expectation

Dip into the horizon in the infinity pools, zoom around our three-story race track and discover new and exciting experiences for everyone from bow to stern.

First-Rate Service

Never have to wait a second for that second round - or anything else. With the highest staff-to-guest levels of any new ship, you'll always feel prioritized and pampered.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2023 - 142,500.00 τ. 294.00 μ. 41.00 μ. 3,950 1,388 1,646 22.00